Tvorų gamintoja „Betafence“ vykdo plėtrą nepaisydama nepalankios ekonominės situacijos

Verslo naujienos

Didžiausia tvorų ir kitos prieigos kontrolės produkcijos gamintoja „Betafence“ įsigijo JAV tvorų gamybos bendrovę „Payne Fence“.

JAV bendrovės „Payne Fence“, oficialiai pakeitusios savo pavadinimą į „Betafence USA”, akcijų dauguma ir gamybos padaliniai, esantys JAV, dabar priklauso „Betafence“. Šis bendrovės plėtros etapas yra ypač svarbus stiprinant lyderio pozicijas JAV rinkoje.

„Betafence“ atstovo Baltijos šalims Audriaus Bartaškos teigimu, „Betafence“ nusiteikusi optimistiškai: „Šiemet stengsimės labiau priartėti prie vartotojų rinkos. Planuojame, kad mūsų produkcija taps labiau matoma buities reikmenų ir namų statybos bei remonto prekių parduotuvėse. Taip pat tikimės plėstis tvorų montavimo segmente,“ teigia Audrius Bartaška.

„Betafence“ yra pasaulyje gerai žinoma ir pripažinta aptvėrimo sistemų gamybos lyderė, rinkoje esanti jau 125 metus. Bendrovės gaminamos aptvėrimo sistemos išsiskiria aukšta kokybe ir ilgaamžiškumu ir yra plačiai naudojamos tiek didelės rizikos teritorijų aptvėrimui, tiek pramoninių, viešų ar privačių erdvių apsaugojimui. Šiemet bendrovė planuoja vykdyti projektą, kuriuo sieks išsiaiškinti bendrąją saugumo situaciją Lietuvos mokyklose bei suformuoti saugios mokyklos idėją.


Bendrovė „Betafence“ turi apie 1800 darbuotojų ir siūlo savo produktus bei teikia paslaugas daugiau nei 90 šalių visame pasaulyje. „Betafence“ turi 13 gamyklų, kurios įsikūrusios 11 šalių Europoje, Azijoje ir Afrikoje ir veikia pagal ISO 9001 kokybės standartą. Lietuvos rinkoje „Betafence“ pradėjo veikti 1995 metais.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *