Mobilusis internetas Lietuvoje

IT naujienos

Norėtume įtraukti e-lietuva.net lankytojus į diskusiją dėl mobiliojo interneto paslaugų Lietuvoje. Vis daugiau atsiranda įmonių tiekiančių mobiliojo interneto paslaugas. Tačiau kokį pasirinkti? Kurios įmonės siūlomos paslaugos yra kokybiškos bei atitinka nustatytą kainą? Ir ar apskritai gal yra kas nors domėjęsis koks yra mobiliojo interneto poveikis žmogaus sveikatai ir savijautai? Vis tik dirbant prie prie kompiuterio nuolat mobiliuoju ryšiu yra siunčiami duomenų srautai.

Visos įmonės savo paslaugas giria ir tvirtina, kad jos yra geriausios. Tad objektyviausia nuomonė dažniausiai būna būtent tų paslaugų vartotojų. Todėl labai kviečiame visus, kurie naudojosi ar naudojasi mobiliuoju internetu, išsakyti savo nuomonę apie mobiliojo interneto paslaugas, paslaugų kokybę bei kainą šios naujienos komentaruose.

One thought on “Mobilusis internetas Lietuvoje

  1. naudojantis mobiliuoju internetu žmogus yra veikiamas spinduliuotės, taip, kaip gyvendamas šalia mobiliojo ryšio bazinių stočių. Gyventojai tokiose zonose skundžiasi įvairiom problemom- nuo galvos skausmo iki onkologinių.

    http://www.hese-project.org/hese-uk/en/papers/kempten-west.pdf
    kadangi spinduliuotės poveikis kaupiamasis, yra aišku,kad tai ilgainiui sveikatos nepridės…Užsienyje tevai net atsisako leisti vaikus į mokyklas,jei jose veikia Wi-Fi, Prancūzija į visas mokyklas veda šviesolaidį…tad pasidomėti, ką apie tai sako mokslininkai,verta.
    daugiau info apie tai galite rasti tinklalapyje

    http://antenos.blogas.lt/

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *