Lietuvos jaunųjų verslininkų klubas

Verslo naujienos

Jaunam, pradedančiam verslininkui Lietuvoje išties nėra lengva. Turint verslo idėją dažniausiai tenka startuoti su mažu finansiniu kapitalu ir daugybe klausimų. Patariančių, o tuo labiau paremiančių surasti yra labai sunku. Tenka verstis savo jėgomis ir investuoti visą savo turimą laiką (kartais ir miego laiką), savo energiją, kad išjudinti savo kuriamą verslą iš pradinio taško.

Dėl šios priežasties e-Lietuva.net projektas inicijuoja jaunųjų verslininkų klubo kūrimą. Jauni verslininkai susibūrę į vieną klubą, besidalindami patirtimi (didesne ar mažesne), įvairiomis sukauptomis žiniomis bei sugebėjimais, gali padėti vieni kitiems ir lengviau siekti savo tikslų. Jei jūs save laikote jaunu, pradedančiu ar jau “beįsivažiuojančiu” verslininku, norite gauti pagalbos ir pagelbėti kitiems, registruokitės į mūsų Jaunųjų verslininkų klubą. Tai galite padaryti parašę mums elektroninį laišką adresu [email protected]

Jei kyla klausimų, galite rašyti šios naujienos komentarų skiltyje arba tiesiog parašyti minėtu elektroniniu pašto adresu.

Susivienykime ir siekimų tikslų drauge!

One thought on “Lietuvos jaunųjų verslininkų klubas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *