Registracija Kataloguose

IT naujienos

Ko gero yra mažai interneto vartotojų, kurie nežinotų kas yra Google. Kuomet mums reikia informacijos iškart keliaujame į šią didžiausią paieškų sistemą internete.

Kaip skelbia statistika didžioji dalis vartotojų pasirenka tą paieškos rezultatą google sistemoje, kurį mato pirmame paieškos puslapyje. Vadinasi jei esate puslapio savininkas ir jūsų paslaugų ar informacijos pagrindiniai raktažodžiai nėra pirmame google puslapyje, tai pakankamai mažai šansų, kad jūsų tinklapį atras jūsų potencialus klientas ar jūsų svetainės informacijos, naujienų skaitytojas.

Tad kaip patekti į pirmąjį google paieškos sistemos puslapį?

Priklausomai nuo jūsų pagrindinių puslapio raktažodžių populiarumo, jums teks daugiau mažiau įdėti darbo, norint pakilti paieškų sistemos reitinguose.

Šiandien norėtume pristatyti vieną iš būdų – registracija kataloguose. Į kuo įmanoma daugiau katalogų užregistruosite savo puslapį, tuo daugiau gausite atgalinių nuorodų ir pakelsite savo tinklapį paieškų reitinguose.

Norite pakilti paieškų sistemų reitinguose, norite išpopuliarinti savo svetainę ar įmonės tinklapį? Pradėkite dirbti jau šiandien. Galime jums pasiūlyti užsiregistruoti Lietuvos įmonių katalogeImoniuKatalogas.info

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *