Locatory.com – žengia į aviacijos atsarginių detalių rinką

Internetiniai projektaiTechnologijosVerslo naujienos

Aviacijoje veikiančios pasaulinės verslo įmonės nuo šiol galės sutrumpinti detalių tiekimo liniją ir operatyviau išspręsti jų pristatymą. Nauja, patogi ir operatyvi elektroninio verslo, aviacijos detalių paieškos ir sandėrių sudarymo interneto svetainė Locatory.com birželio 17 d. oficialiai pradėjo veiklą pasaulio aviacijos rinkoje.

Platforma yra aktuali oro linijų, orlaivių priežiūrą vykdančių, detalių gamintojų ir platintojų, variklius ir detales remontuojančių kompanijų atstovams bei kitiems pasaulinės aviacijos rinkos dalyviams.

Locatory.com yra pirmoji interneto svetainė, kurioje galima ieškoti, pirkti bei parduoti ne tik Vakaruose, tačiau ir Rusijoje sukonstruotas orlaivių atsargines dalis. Vartotojams bus suteikta galimybė analizuoti atsarginių detalių rinką, užmegzti naujus verslo ryšius bei naudotis rinkodaros priemonėmis reprezentuojant savo įmonę internete.

„Tyrimų duomenimis, atskirų orlaivių tipo detalių poreikis augančiose rinkose siekia beveik 50 proc. Locatory.com yra pasaulinio masto interneto svetainė pritaikyta aviacijos rinkos reikmėms. Svetainė orientuota ne tik į Šiaurės Amerikos ar Europos didžiųjų rinkų tiekėjus bei pirkėjus, tačiau ir į augančius regionus, tokius kaip Rusija, NVS šalys, Rytų Europa, Indija, Afrika ir Brazilija. Vienas iš Locatory.com tikslų – įtraukti šių regionų klientus į bendrą pasaulinę rinką kartu išplečiant atsarginių detalių duomenų bazę. Plečiant regioninių vartotojų tinklą, atsargines detales bus galima įsigyti arčiau namų, tai, be abejo, sumažins gabenimo ir muitinės išlaidas“, – teigia Locatory.com vadovas Žilvinas Sadauskas.

Locatory.com interneto svetainė prieinama anglų, rusų, ispanų, prancūzų, portugalų, vokiečių bei kinų kalbomis. Aviacijos atsarginių detalių interneto svetainė pasižymi įdiegtomis specialiomis funkcijomis, kurios užtikrins paprastesnę komunikaciją, sprendimų priėmimą bei verslo kontaktų plėtrą. Interneto svetainė buvo sukurta siekiant glaudžiai integruoti statistinius modulius, leisiančius analizuoti darbo bei pardavimų efektyvumą, kaupti duomenų bazes bei analizuoti rinką. Locatory.com leidžia neribotai naudotis tokiomis funkcijomis kaip detalių talpinimu ir paieška, užklausimais ar asmeninių profilių kūrimu.

„Locatory.com pasižymi minimalistiniu, tačiau ergonomišku dizainu. Locatory.com interneto svetainė patogi visiems, kartu ir mažiau suprantantiems apie techninius aspektus vartotojams. Siekiant skatinti individualią komunikaciją tarp pardavėjų ir pirkėjų, kiekvienas klientas gali susikurti profesionalų profilį ar įmonės interneto puslapį su visa kontaktine informacija. Taupydami savo klientų laiką, Locatory.com pateikia įrankius paprastesniam informacijos atnaujinimui bei operatyviam identifikavimui, kurioje pasaulio vietoje galima rasti atsargines detales. Taip pat Locatory.com siūlo ir unikalų sprendimą užklausimų paskirstymui tarp kompanijos vadybininkų ir atsakymų laiko optimizavimui”, – teigia Ž.Sadauskas.

Locatory.com priklauso aviacijos verslo įmonių grupei „Avia Solutions Group“, teikiančiai kompleksinius aviacijos paslaugų sprendimus. Pasak Ž.Sadausko, tai suteikia daugiau galimybių dirbti su didžiausiomis Rusijos ir NVS šalių oro linijų kompanijomis bei plėtoti partnerių tinklą sparčiai besivystančiose šalyse. „Pasinaudodami „Avia Solutions Goup“ patirtimi, suprantame klientų poreikius besivystančiuose regionuose. Esame tikri, jog Locatory.com sulauks didelio susidomėjimo, kadangi interneto svetainė skirta įsitvirtinti regioninėse rinkose bei apima palankesnius prenumeratos pasirinkimus klientams iš įvairių regionų”, – pastebi Ž.Sadauskas.

Apie Locatory.com:

Locatory.com – internetinė orlaivių atsarginių dalių svetainė, kurioje aviacijos ekspertai greitai ir lengvai gali ieškoti, pirkti ir parduoti lėktuvų dalis, reklamuoti savo paslaugas bei užmegzti naujus verslo ryšius. Skirtingai nuo kitų konkuruojančių atsarginių dalių interneto svetainių, Locatory.com didžiausią dėmesį skiria besivystančioms rinkoms, siekdama sujungti išsivysčiusias ir augančias rinkas bei stipriai savo veiklą orientuodama į tokius regionus kaip Rusija, NVS, Indija, Kinija, Afrika ir Pietų Amerika. Locatory.com priklauso aviacijos verslo įmonių grupei „Avia Solutions Group“, jau daugiau kaip 20 metų pasauliniu mastu teikiančiai kompleksinius aviacijos paslaugų sprendimus. Daugiau apie Locatory.com galite rasti apsilankę naujoje interneto svetainėje www.locatory.com.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *