Verslo Procesų Valdymo Praktikos konferencija VPVP 2012

Verslo naujienos

2012 metų, spalio 17 dieną Litexpo parodų ir kongresų centre Vilniuje vyks kasmetinė Verslo Procesų Valdymo Praktikos konferencija VPVP 2012.

2012 metus VPVP konferencija pasitinka dalyvius su trenksmu – nuo pat ryto, vienas po kito, bus pristatyti du svarūs konferencijos pranešimai anglų kalba (su sinchroniniu vertimu į Lietuvių kalbą), kuriuos pristatys pasaulinio lygio verslo procesų valdymo bei Lean ekspertai iš užsienio:

– pirmasis, pavadintas „The Business Process Manifesto: A Necessary Foundation for All Things Process“, o jį pristatys verslo procesų valdymo guru Roger T. Burlton. Roger gerai žinomas kaip inovatyvių organizacijų pokyčių valdymo metodų lyderis, jo publikacijos bei metodikos, susijusios su verslo procesų valdymu, suinteresuotų šalių analize, strateginės architektūros valdymu, prototipų kūrimu bei žmonėmis pagrįstu projektų valdymu yra pripažintos ir naudojamos visame pasaulyje.

– antrasis, ne mažiau įdomus ir ypač aktualus gamybos sektoriaus atstovams – Carlos Fukamizu – Honsha kompanijos atstovo, daug metų dirbusio Toyota korporacijoje, pranešimas „Lean as a System and Philosophy to eliminate Waste and enable continuous improvement in all processes“. Carlos yra Lean mokytojas, turinti daugiau kaip 20 metų patirties taikant Lean. Jis vedė šimtus tarptautinių Kaizen renginių ir vadovavo daugybei Lean diegimų organizacijose. Carlos puikiai žino ir valdo bei taiko visus Lean įrankius, darbo metu kylančių problemų sprendimui.
Po pagrindinių pranešimų, prasidės dvi pranešimų sesijos – „Patirties atvejai“ ir „Metodai ir įrankiai“. Pirmojoje sesijoje bus pristatoma organizacijų, tiek naujai diegiančių, tiek ir jau kurį laiką naudojančių verslo procesų valdymą, patirtis, bus pasakojama apie iššūkius planuojant, diegiant bei naudojant verslo procesų valdymą kasdieninėje organizacijų veikloje. Antrojoje sesijoje pranešėjai pristatys metodus bei įrankius, naudotus ar ketinamus naudoti verslo procesų valdymui, pateiks pavyzdžius (standartinius ir netikėtus), kam ir kaip galima naudoti verslo procesų valdymo bei modeliavimo sprendimus.

Atsikvėpus po dviejų intensyvių pranešimų sesijų, dalyvių laukia įdomus LR ūkio ministro Rimanto Žyliaus apžvalginis pranešimas „Lietuvos ūkio efektyvumo vystymo strategija ir jos įgyvendinimas“. Ūkio ministras pasidalins patirtimi bei įžvalgomis, sukauptomis siekiant Lietuvos ūkį paversti efektyviu bei konkurentabiliu, kitų, gerokai stipresnių ekonomikų atžvilgiu.

Po Rimanto pranešimo prasidės karšta vadovų diskusija „Kaip kelti Lietuvos organizacijų efektyvumą?“, kurios ekspertų vardai kalba patys už save:
– Antanas Zabulis, „Omnitel“ prezidentas;
– Gintautas Galvanauskas, Danske Bank generalinis direktorius;
– Nerijus Pačėsa, ISM vadybos ir ekonomikos universiteto rektorius;
– Darius Samuolis, KG Group vykdomasis direktorius.

Tikimės, kad konferencijos techninė įranga atlaikys diskusijų įtampą bei klausimų laviną, o dalyviai išsiaiškins, kaip gyvena ir kuo „kvėpuoja“ labai skirtingus sektorius atstovaujančios Lietuvos įmonės bei organizacijos bei kaip jos efektyvina savo veiklą.
Po diskusijų – apibendrinantis visą konferenciją bei sudėliojantis „taškus ant i“ Dariaus Šilingo pranešimas, patarsiantis, kaip panaudoti konferencijos metu gautas žinias.

Mes tikime, kad po VPVP 2012 konferencijos Jūs:
– Išsinešite begalę naujų idėjų, kaip tobulinti savo veiklą bei procesus
– Iš anksto žinosite, kaip išvengti „duobių“, „važiuojant“ verslo procesų valdymo keliu
– Išsirinksite Jūsų organizacijai tinkamą verslo procesų valdymo kryptį
– Turėsite populiariausių metodų bei įrankių teikiamų privalumų žinias
– Sieksite pirmauti!

Daugiau informacijos apie konferenciją, pranešėjus bei detali programa – www.vpvp.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *