Vizitinės kortelės pigiai

Paslaugos

Vizitinės kortelėsVizitinės kortelės, kaip reprezantacinė, informacinė priemonė naudojama nuo senų laikų. Informaciniuose šaltiniuose teigiama, jog pirmosios tokio tipo kortelės buvo sukurtos 14 amžiuje, Prancūzijoje. 19 amžiuje vizitinės kortelės jau buvo plačiai naudojamos tiek Europoje, tiek ir Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Šiais, technologijų laikais, vizitinės kortelės taip pat nepraranda savo populiarumo. Įmonių, kurios užsiima spaudos, reklamos paslaugomis, skaičius taip yra išaugęs. Kuo didesnė konkurencija, tuo galime tikėtis ir mažesnių viztinių kortelių gamybos kaštų.

Kadangi šiai dienai mūsų organizacijai yra aktualu pasigaminti naujų kortelių, todėl nusprendėme paanalizuoti situaciją šioje rinkoje. Apklausėme 10 reklamos agentūrų ir spaustuvių bei daugiau mažiau išsiaiškinome kokios yra vyraujančios tokios paslaugos kainos. Kadangi mus domina kuo įmanoma ekonomiškesnis variantas, todėl nusprendėme rinktis pigiausius pasiūlymus. Pasigaminti 1000 vienetų vizitinių kortelių šiai dienai galima ir už 100 litų. Dauguma reklamos agentūrų vizitines korteles pagamina pakankamai greitai – per vieną darbo dieną. Tiesa, kai kuriais atvejais, jei sutinkate palaukti ilgiau, galite pasigaminti jas ir dar palankesnėmis kainomis.

Žinoma, pigių vizitinių kortelių popierius yra šiek tiek prastenis nei brangesnių variantų. Geresnio, ilgaamžiškesnio popieriaus kortelių gamyba kainuotų nuo 180 iki 240 litų. Visgi, kadangi mums vizitinės kortelės reikalingos labiau reklamos, informacijos paskleidimo tikslais, todėl renkamės kuo įmanoma pigesnį variantą, nes nemanome, kad šiuo atveju yra aktualus jų ilgaamžiškumas.
Taip pat reikėtų paminėti, jog dar papildomai kainuos maketavimo darbai. Nesudėtingo kortelės dizaino kaina daugiau mažiau visose įmonėse yra vienoda – 20 litų.

Taigi, įvertinę visų apklaustų reklamos agentūrų bei spaustuvių pasiūlymus, nusprendėme pasirinkti spaustuvės  „Sirma“ paslaugas. Spaustuvė „Sirma“ atlieka įvairius spaudos darbus mažais ir dideliais tiražais. Vizitinių kortelių, reklaminių skrajučių, firminių blankų, blanknotų, katalogų, kalendorių ir kitų spaudos gaminių spausdinimas. Spausdinama produkcija pasižymi aukšta spaudos kokybe, patrauklia kaina bei pristatymo galimybe į bet kurį Lietuvos ar Europos miestą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *