Įmantrūs elektroninių cigarečių skoniai

Prekyba

elektronines-cigaretesDaugelis žmonių, kurie yra pratę prie paprastų cigarečių, tikrai labai nustemba supratę, kad elektroninės cigaretės turi kur kas įvairesnių skonių – galima nusipirkti skonių, kurie yra pardavinėjami skysčių pavidalu. E-skysčiai yra parduodami internete ir specializuotose parduotuvėse. Šiuos skysčius reikia supilti į savo elektroninę cigaretę, ir tuomet turėsite galimybę rūkyti kokį tik norite skonį. Pavyzdžiui, dabar labai populiarus vyšnių skonio e-skystis. Paprastai, internete tokį buteliuką savo elektroninei cigaretei jūs galite įsigyti už 15 Lt. O jeigu manote, kad jums reikia daugiau skirtingų skonių, galite iš karto nusipirkti visą komplektą už keturiasdešimt litų – gausite ne tik vyšnių, tačiau ir miško uogų bei obuolių skonio skysčius, kuriuos galėsite pasikeisti, kada tik norėsite.

Platus pasirinkimas internete

Taigi, elektroninių cigarečių rūkymas tampa gana gurmanišku dalyku – galite pasirinkti iš pikantiškų skonių ir visiškai neįprastų – pavyzdžiui, italų gamintojai dabar pradėjo populiarinti tiramisu skonio elektroninių cigarečių skysčius. Šie skysčiai tikrai patiks tiems, kam patinka neįprasti skoniai.

Žinoma, nemažą dalį rinkos užima ir skysčiai, pagaminti gėrimų pavidalu. Pavyzdžiui, daugelis rūkorių sako, jog vienas iš didžiausių gyvenimo malonumų yra rūkyti cigaretes kartu su kava. O ką pasakytumėte, jei atsirastų kavos skonio cigaretės? Tai yra įmanoma – italų gamintojai dabar sukūrė kavos skonio e-skystį, kuris leis jums paragauti šio malonumo kada tik panorėsite. Negana to, tokie e-skysčiai brangiai nekainuoja – dažniausiai internete juos galite įsigyti už dvidešimt litų, o kartais net ir pigiau. Tai pat, jums vertėtų kartais užsukti į elektroninę parduotuvę ir peržvelgti, ar nevyksta kokių nors akcijų – kartais už keturiasdešimt litų galėsite įsigyti net keturių skirtingų e-skysčių savo elektroninėms cigaretėms.

Kokių gamintojų produkcija verta labiausiai pasitikėti?

Dažniausiai, elektroninės cigaretės yra pačios kokybiškiausios būtent italų gamybos. Tą patį galima pasakyti ir apie e-skysčius – italai visuomet sugalvoja kokių nors naujų įmantrių skonių, o negana to, yra ir daugybė jau patvirtintų, klasikinių skonių, kurie tikrai sukelia žavesį. Jeigu norite mesti rūkyti įprastas cigaretes ir rasti geresnę alternatyvą, tuomet tikrai verta išbandyti elektronines cigaretes su kavos, koka kolos, vyšnių, obuolių ar tiesiog klasikinio tabako skoniais – pasirinkimas yra labai didelis, o juk kainuos tai gerokai pigiau, nei kiekvieną dieną pirkti po naują, nieko neišsiskiriantį cigarečių pakelį, kuris tikrai neskleidžia skanaus dūmo ir kenkia aplinkiniams.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *