Fotografo patarimai nuotaikai: ko nepamiršti pozuojant

IT naujienos

fotografo patarimaiVestuvės – nuostabiausia diena dviejų žmonių gyvenime. Norisi, jog viskas būtų gražu ir šilta, tame tarpe ir vestuvių fotografijos. Todėl tokiais momentais labai praverčia patyrusių fotografų patarimai. Šį kart vestuvių fotografas Vilnius pasakoja apie tai, ko neturėtų pamiršti nuotakos žvelgdamos į foto objektyvą. Žinoma, fotografas joms tai primins, tačiau verčiau tai ir pačioms iš anksto žinoti ir laiku prisiminti.

Atnaujink makiažą. Šilta vasaros diena, jau spėjai pasibučiuoti su išrinktuoju prie altoriaus, svečiai nusėjo skruostus bučiniais, tad puse makiažo jau kaip ir nebėra. Tad rankinėje visuomet turėk bent pudrinę ir lūpdažį ir karts nuo karto atnaujink makiažą, kad nuotraukose atrodytum dailiai.

Pasirink tinkamą pozą ir kampą. Net jei laikai save nefotogeniška, gali rasti kampą ir pozą, kurias pasirinkus nuotraukose atrodysi nuostabiai. Tad šalia pirmo šokio pamokos, į dienotvarkę įtrauk ir pozavimo pamokėles. Tiesiog prie veidrodžio ar pasitelkus draugus su fotoaparatais ieškok sau tinkančios pozos – į kurią pusę pasisukti, kur padėti rankas, iš kurios veido pusės leistis fotografuojamai. Tai vestuvių metu leis jaustis daug patogiau ir laisviau.

Sėdėk gražiai. Vestuvių metu bus daug sėdėjimo, būsi fotografuojama sėdinti, tad svarbu sėdėti gražiai: ištiesta nugara, tiesiu žvilgsnius, kojos sukryžiuotos per blauzdas. O kad nuotraukos nebūtų statiškos, išnaudok rankas – laikyk taurę šampano, vestuvinę gėlių puokštę, susikabink su jaunikiu.

Išdidžiai laikyk vestuvinę puokštę. Vestuvinė puokštė ypatinga šventės dalis ir vestuvių fotografai skiria jai papildomo dėmesio. Todėl nešk ją išdidžiai, ceremonijos metu laikyk ją priekyje savęs, abiem rankom, neprispaudžiant rankų prie liemens. Taip atrodysi lieknesnė. Po ceremonijos gali atsipalaiduoti ir leisti rankai nusvirti kartu su gėlių puokšte – sukursi atsipalaidavusios nuotakos įvaizdį.

Šypsokis! Šypsena yra gražiausias vestuvių dienos aksesuaras, be šypsenos – tarsi be vestuvinės suknelės. Tad nepaisant streso, baimės ir kylančių nervų, visuomet atsimink, jog šypsena yra geriausias vaistas ir gražiausiai atrodo vestuvių fotografijose.

Atsipalaiduok. Giliai įkvėpk ir suprask, jog jau viskas pasiekta, viskas padaryta, tad ar nervinsiesi ar ne – nieko nepakeisi. Mėgaukis akimirka ir atsipalaiduok – tai geriausiai atrodo nuotraukose. Mėgaukis svarbia diena!

Taigi, jei per vestuves atsiminsi bent pusę šių patarimų – nuotraukos garantuotai bus nuostabios! Ir, žinoma, visuomet klausyk to, ką tau pataria vestuvių fotografas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *