Išleista BricsCAD V17 lietuviška versija

Technologijos

BricsCAD V17 suteikia pastatų informacinio modeliavimo galią .dwg pasauliui. Kurkite  intuityviai ir be ribojimų, taip kaip dirbtumėte su SketchUp, tačiau greičiau ir tiksliau. BricsCAD BIM sujungia vienoje programoje pažangiausią 3D eskizų modeliuotoją ir pilną IFC sertifikuotą BIM funkcionalumą. Tai leidžia jums dirbti visose projektavimo stadijose nepaliekant .dwg platformos.
Mechanikos projektuotojams V17 siūlo intuityvų tiesioginį modeliavimą, failų ir surinkimų skaitymą/įrašymą standartiniais MCAD failų formatais ir trečia geriausios lakštinio metalo projektavimo ir išklotinių ruošimo sistema.

Mes – Bricsys, žinome, kad daugybė naujų funkcijų nėra produktyvumo atitikmuo. Kai naudojatės CAD įrankiais, galvojate apie darbo eigą, projekto dokumentavimą, kaip pastatyti pastatą, pagaminti detales ir surinkimus. Šiandien galite dirbti su BricsCAD naudodamiesi įprastais 2D braižymo įrankiais, kurie dirba jums įprastiniu būdu. Visose trijose BricsCAD versijose galite pakrauti ir paleisti savo esamas LISP paprogrames tiesiogiai.

Naujos ir patobulintos 2D ir 3D savybės BricsCAD V17 ženkliai stiprina savo galimybes projektuoti 2D ir 3D. Čia yra tik keletas svarbiausių V17 funkcijų, kurių pageidavo mūsų naudotojai:

 Įtaisomas sluoksnių naršyklės panelis su sluoksnių pavadinimais ir nustatymais, kurie braižymo ir redagavimo metu visada yra po ranka.
 V17 naujos matmenų stilių šeimos leidžia kurti išvestinius matmenų stilius, priklausančius pagrindiniam matmenų stiliui. Nauja matmenų stilių palyginimo galimybė matmenų stilių naršyklėje pagreitina matmenų stilių katalogo organizavimo darbą.
 Galite dokumentuoti savo modelius su išplėstais pjūvių vaizdais – pilnas, dalinis ar priderintas pjūviai dabar generuojami automatiškai ir lieka asocijuoti su jūsų modeliu.
 Sekantis „dinaminių blokų“ evoliucjos žingsnis jau V17. BricsCAD parametriniai komponentai leidžia lengvai kurti iš anksto numatytas savybes, tokias kaip parametrinės kiaurymės, formų savybės ar įspaudos – galite įterpti ir adaptuoti šiuos komponentus į 3D modelį keletu pelės klavišo paspaudimų.
 Reikia palyginti savo modelį su kliento ar tiekėjo? 3D palyginimo funkcija leidžia jums atidaryti du failus ir naudojant intuityvų spalvų kodavimą, iš karto parodo jų 3D kietakūnių ir paviršių skirtumus.

BricsCAD BIM

Ženkliai išplėstas BricsCAD BIM modulis suteikia jūsų darbalaukiui pastatų informacinio modeliavimo galią. Buvo tvirtinama, kad tai yra neįmanoma, tačiau BricsCAD BIM siūlo intuityvų darbą su BIM modeliu įprastinėje ir komfortiškoje .dwg failo aplinkoje. Kiekvienas darbo eigos etapas sukurtas jums – galimybė kurti naudojantis tiesioginio stumti/traukti modeliavimo technologija, išlaikant pilną tikslumą .dwg duombazėje. Redaguokite savo konceptinius modelius savybių pertempimo būdu. Suteikite modeliui tiek tikslumo, kiek manote, kad yra reikalinga. Vizualizuokite modelius pjūvių ir planų pagalba, kurkite realistinius modelių atvaizdus.

Visi jūsų BricsCAD BIM projekto elementai – sienos, perdangos, kolonos, langai, durys ir pan., yra automatiškai klasifikuojami V17. BricsCAD BIM padės jums priskiriant duomenis pastato elementams pagal IFC reikalavimus. Automatiškai generuojami 2D pjūviai atvaizduoja visas pastato detales ir sinchronizuoja jas su galutine pastato projekto dokumentacija. Tiesioginė sąsaja su Chapoo leidžia sinchronizuoti BIM geometriją bei duomenis jūsų darbastalyje su susieta versija debesyse, tokiu būdu sukuriant bendradarbiavimo vientisumą.

BricsCAD Sheet Metal

BricsCAD Sheet Metal leidžia projektuotojams 3D tiesioginio modeliavimo pagalba importuoti ar kurti lakštinio metalo detales, keisti, išlankstyti ir eksportuoti. Ši intuityvi darbo eiga leidžia projektuotojams išvengti daugybės koncepcinių klaidų, kurios daromos naudojantis istorija paremtais MCAD modeliuotojais. Jums niekada nereikės pradėti lakštinio metalo detalių projektavimo iš naujo dėl modeliavimo netikslumų. BricsCAD Sheet Metal garantuoja didžiausią
lankstumą renkantis kaip jūsų modeliai yra kuriami, redaguojami, išlankstomi ar perlankstomi. BricsCAD V17 Sheet Metal prideda parametrinių formų savybes, kurios veikia kaip virtualūs formavimo įrankiai, deformuojantys metalo lakštą. Į modulį yra įtrauktos dažniausiai pasitaikančių formų savybės, tokios kaip tiltai, žaliuzi ar įspaudų savybės.

Bricsys® yra globalus .dwg inžinerinės programinės įrangos BricsCAD® tiekėjas. Su nepaliaujančiu atsidavimu BricsCAD bendruomenės sėkmei, Bricsys orientuojasi į galingos CAD programinės įrangos tiekimą ir lyderiaujantį palaikymą už įtikinamą kainą AEC, GIS, civilinės inžinerijos, procesų ir energetikos, bei mechaninio CAD rinkoms. Įkurta 2002, Bricsys yra Open Design Alliance narys – steigėjas. Norėdami sužinoti daugiau, aplankykite www.bricsys.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *