Trumpų suknelių spalvų magijos šventėms ir kiekvienai dienai

StiliusSveikata ir grožis

Norėdami šventės metu atrodyti puikiai – tikrai neturite tam skirti daug pinigų. Šiuo metu elektroninėse prekybos vietose suknelių pasirinkimas yra toks platus, kad kiekviena moteris pagal savo poreikius gali rasti ir geriausiai jos figūros nei jos pačios asmenybės poreikius tenkinančią suknelę. Suprantama, kad trumpos suknelės labai įvairios, tad kartais sunku susirasti tokią, kuri Jums labiausiai tinka. Nekalbant apie modelius tuo pačiu reikia įvertinti ir labai plačią spalvinę gamą.

Jūsų dėmesiui aptarsime pagrindines spalvas, atspalvius bei kitus spalvinius aspektus, kurie galės Jums padės greičiau nuspręsti, kokios spalvos trumpą suknelę, turėtų būti pasirenkama šventėms arba kiekvienai dienai.

Juodos spalvos suknelės

Juodos spalvos suknelės yra vadinamoji klasika, kurią turi rinktis kiekviena moteris. Ką norime tuo pasakyti? Kad kiekvienos moters spintoje turi būti juodos trumpos suknelės. Na, arba bent jau viena, kadangi tai drabužis, kuris Jums padės labai puikiai atrodyti ir tuo pačiu džiaugtis skoningu rezultatu. Kadangi juoda spalva tinka visoms ji lieknina ir labai gražiai apgluda, galiausiai, ji universaliai dera bet kokia proga, tad siūlome rinktis šios spalvos suknelę ir kasdien ryžtingai žygiuoti gatve.

Raudonos suknelės

Jeigu esate labai ryški asmenybė, tokiu atveju ir juodos spalvos suknelės neturėtų būti Jums netinkamas pasirinkimas. Žinoma, raudona labai dažnai laikoma aistros spalva, tad tikrai ne visos moterys sau leidžia dėvėti tokias sukneles, kadangi su jomis paprasčiausiai jaučiasi labai blogai. Galbūt ši spalva yra puikus pasirinkimas vakarėlio metu, tačiau prastas einant į darbą. Žinoma, pati raudona nebūtinai turi būti labai ryški, tačiau net ir blankesnė kai kurias moteris gąsdina.

Baltos suknelės

Balta spalva labai dažnai pavadinama pačia šventiškiausia spalva, kadangi su ja kiekviena gali atrodyti puikiai puikiai. Tiesa, tai labiausiai nesitepanti spalva, tad drąsiai galima sakyti, kad baltos spalvos sukneles reikia mokėti nešioti. Galbūt todėl jos labiausiai tinka vakarėlių metu, tačiau ne kiekvieną dieną, kadangi įprastomis dienomis kur kas paprasčiau as išpurvinti.

Pasteliniai suknelių atspalviai

Jeigu balta jums kiek per šviesi – tokiu atveju galima rasti pastelines sukneles, kurios Jums padės atrodyti puikiai ir tuo pačiu džiaugtis nuostabia suknele, kuri tinka ir kiekvienai dienai, ir darbo metu. Jeigu ir pastelinės suknelės atrodo kiek per drąsios – tokiu atveju prie jų siūlome derinti tamsesnių atspalvių megztukus, kurie visumoje tarsi „atmuš“ vaizdą.

Žalios, mėlynos, violetinės ir kitokios suknelės

Galiausiai, kiekvienai ienai labiausiai rekomenduojamos tamsesnių spalvų suknelės, kurios toliau derinamos pagal savo poreikius ir tuo pačiu plaukų bei odos spalvą. Suprantama, kad šiuo metu suknelių spalvinė gama labai plati, o jeigu Jums jokio skirtumo mėlyna ar žalai – tokiu atveju siūlome daugiau dėmesio skirti tinkamiausio modelio paieškoms.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *