Vandenlenčių parkas – puikus pasirinkimas laisvalaikiui

LaisvalaikisPaslaugos

vandenlenciu parkas

Kai vasara lepina šiltais orais, daugelis ieško būdų, kaip praleisti laisvalaikį gryname ore. Vieni traukia į turistinius žygius, kiti ieško vandens pramogų. Pastaruoju metu Lietuvoje itin populiarėja vandens sportas, todėl vis daugiau žmonių žino, kad vandenlenčių parkas gali būti puiki laisvalaikio vieta.

Kas tai?

Vandenlenčių parkai – tai pramogų parkai prie vandens. Lietuvoje yra per 30 vandenlenčių parkų, kurie įsikūrė įvairiuose rajonuose prie įvairių vandens telkinių. Vandenlenčių parkas privalo būti prie vandens telkinio, nes didžioji pramogų, kurias siūlo parkas, susijusios su vandeniu. Tai vieta, kur viename taške Jūsų laukia įvairios pramogos, kurias galima išbandyti stebint profesionaliems treneriams. Daugelis vandenlenčių parkų yra draugiški šeimoms, todėl čia ras ką veikti ne tik suaugę, bet ir mažieji.

Ką išbandyti parke?

Visi vandenlenčių parkai yra skirtingi ir siūlo įvairias pramogas. Tad priklausomai nuo to, kur ketinate leisti laiką, galite spręsti kaip ilsėsitės. Žinoma, jog populiariausios pramogos čia susijusios su vandenlentėmis. Daugelyje parkų galima ne tik linksmai išbandyti vandenlenčių sportą, bet ir pasitreniruoti. Vandenlentės – tai aktyvus laiko praleidimo būdas. Tačiau svarbu žinoti, jog tai ekstremali sporto šaka. Į vandenlenčių parkus šia sporto šaka užsiimantys sportininkai atvyksta treniruotis. vandenyje yra įrengiami įvairūs pakilimai, kliūtis ir kalneliai, kurie leidžia parodyti įvairias vandenlentės savybes bei patobulinti savo sugebėjimus. Vandemlenčių parkuose vandenlentes gali išbandyti ir to niekada nedarę žmonės.

Be vandenlenčių, parkuose galima išbandyti ir visą galybę kitokių pramogų. Pavyzdžiui, pasiplaukioti su kateriu, jachta ar pabandyti atsilaikyti ant vandens slidžių. Pastaraisiais metais kai kuriuose vandenlenčių parkuose taip pat atsidarė vandens batutų parkai, kurie gali tapti puikia pramoga ieškantiems, kur praleisti laisvalaikį su visa šeima. Tai puiki pramoga ir dideliems, ir mažiems. Batutų parkas – tai pripučiamų kliūčių ruožas, kuriame reikia įveikti iš pirmo žvilgsnio paprastai atrodančias kliūtis, tačiau kai pagrindas po kojomis – tikras batutas, ne viskas taip paprasta, kaip iš pradžių atrodė.

Ne tik ant vandens

Jeigu manote, kad vandenlenčių parkas siūlo tik aktyvias pramogas, klystate. Ieškantiems ramaus ir jaukaus poilsio prie vandens, taip pat neteks nusivilti. Nemažai vandenlenčių parkų yra įsirengę šalia paplūdimio, kur galima pasimėgauti jaukiu poilsiu ir pasideginti, kol kiti šeimos nariai išbando aktyvesnes pramogas. Taip pat daugelyje parkų galima skaniai pavalgyti, tad laisvalaikis čia tikrai neprailgs.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *