Ar verta poilsiauti Druskininkuose žiemą?

Laisvalaikis

druskininkai

Atėjus žiemai, vis daugiau poilsiautojų iš Lietuvos ir užsienio plūsta į mineralinio vandens kurortus, o konkrečiai į Druskininkus. Šaltuoju metų laiku gana stipriai krenta apgyvendinimo kainos Druskininkuose. Daugelis renkasi ilgesnį poilsį, kadangi tuomet paros kaina viešbutyje būna dar mažesnė. Paslaugų kokybė Druskininkų kurortuose išlieka tikrai labai aukšta, nes pailsėti atvyksta ne tik mūsų tautiečiai, bet ir rusai, baltarusiai, kurie tikrai labai vertina paslaugų kokybę.

Poilsis Druskininkuose gali būti ne tik viešbučiuose, šis miestas traukia lankytojus aktyviomis pramogomis. Čia yra įsikūręs Druskininkų vandens parkas su nuostabiu pirčių kompleksu, Snow Arena, nuostabius vaizdus garantuojantis Lynų kelias, nuotykiu parkas, netoliese esantis Grūto parkas su nedideliu zoologijos sodu, mieste rasite gausybę pasivaikščiojimo takų ir kitų pramogų ir objektų, kurie yra pagrindiniai Druskininkų miesto traukos objektai.

Verta paminėti, kad sveikatinimosi ir gydomosiomis procedūromis užsiimančios įstaigos taip pat sulaukia nemažai svečių ir lankytojų, kurie ieško tiek savaitgalio poilsio, tiek visos savaitės. Kaimo turizmo sodybos esančios šalia kurorto taip pat sulaukia didelio dėmesio, kadangi yra pastebėta, kad daugiausiai asmeninių švenčių kaimo turizmo sodybose yra švenčiama gruodžio – kovo mėnesiais. Daugelis nori sutikti naujuosius metus kaimo turizmo sodyboje, todėl rekomenduojame iš anksto rezervuotis norimą data.

Yra pastebėta, kad lietuviai žiemą stengiasi atostogauti Druskininkuose. Tai lemia paslaugų gausa ir kritusios apgyvendinimo kainos, bei išaugusi pasiūla. Užsieniečiams šis Dzūkijos regionas yra ypač patrauklus ir priimtinas, ypatingai baltarusiams. Taip yra dėl to, nes nuo Druskininkų iki Baltarusijos yra labai netoli.

Druskininkų miestas neužmiega “žiemos miegu”, tai yra dėl turizmo rinkos Lietuvoje. Kuomet šaltuoju metų laiku Lietuvos turizmo agentūros siūlo tik brangias keliones į egzotiškas šalis, tautiečiai mieliau renkasi pasilikti ir pailsėti Lietuvoje ir dažniausiai tai tampa Druskininkų kurortas.

Taigi kuomet pajūrio kurortai tampa nebe tokie patrauklūs, daugelis poilsiautojų atsigręžia į Druskininkų kurortą, kuris savo lankytojus traukia patraukliomis kainomis ir puikia paslaugų kokybe. Todėl jei vis dar svarstote ar poilsis Druskininkuose (https://www.poilsisdruskininkuose.lt/) yra vertas dėmesio, galime drąsiai sakyti, kad taip. Ten ne tik puikiai pailsėsite, bet ir smagiai papramogausite.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *