Kaip sukurti nepamirštamą gimtadienio šventę?

Paslaugos

gimtadienis

Norite surengti gimtadienio šventę savo vaikui, geram draugui ar tiesiog brangiam žmogui? Kiekviena puiki idėja prasideda nuo konkrečių žinių apie svarbiausią šventės dalyvį.

 

Norėdami padėti jums paruošti staigmeną „Tūzai.lt komanda“ sudarė šį gimtadienio patarimų sąrašą. Pradėkime!

 

  1. Patarimas: sutelkite dėmesį į šventės vietą. Gimtadienio šventei, erdvių yra daugybė, pradedant nuo vaikų žaidimų kambarių ir baigiant naktiniu klubų gyvenimu. Renkantis tokią vietą svarbu pagalvoti, ar ji bus „tinkama“ tam asmeniui. Prieš renkantis vietą, apsvarstykite apie patį žmogų, jo vertybes, socialines nuostatas. Įvertinkite jo pomėgius, laisvalaikį, galbūt kažkada nugirstą jo svajonę. Atlikitę šiuos namų darbus, ieškoti tinkamos vietos, taps žymiai papraščiau.

 

2 patarimas: Atsižvelkite į šventės laiką.

Nesvarbu, ar planuojate vakarėlį vaikams, ar suaugusiems, įsitikinkite, kad laikas yra patogus ir priderintas visiems būsimiems šventės dalyviams. Ypač organizuojant šventę vaikams su tėvais. Dažniausiai vaikai turi savo rėžimą, kitus įsipareigojimus, tad vėlyvas vakaras, gali netikti ir sukelti papildomų nepatogumų.

Vienas iš būdų to išvengti: nusiųsti kvietimus tiesiogiai, su visa reikiama informacija, „nurodykite vakarėlio datą ir laiką“ su „pradžios ir pabaigos laiku, taip išvengsite painiavos ir nereikalingų klausimų“.

 

3 patarimas: Nepersistenkite su svečiais.

Jeigu rengiate gimtadienio šventę, įsitikinkite, kad susirinks tik patys artimiausi jubiliato draugai, su kuriais yra palaikomas ryšys. Nors garbės svečias gali jaustis labai laimingas, matydamas, kaip daugelis žmonių švenčia, tačiau daug įsimintinesni gimtadieniai tampa, kai dalyviai turi galimybę laisvai bendrauti ir pats bendravimas skatinamas įvairiais metodais.

 

4 patarimas: būkite įtraukiantys.

Jei tikrai norite surengti puikų gimtadienio vakarėlį visiems, pasidarykite susiplanuokite įvairius žaidimus, kurie jūsų manymu labiausiai patiks gimtadienio šventės dalyviams ir palaikys nuotaikingą atmosferą.

 

5 patarimas: žaisk saugiai.

Saugumas yra nepaprastai svarbus gimtadienio vakarėlyje, ir tai galioja tiek prieš vakarėlį, jo metu ir po jo. Ypač suaugusiųjų vakarėliuose, kur alkoholiniai gėrimai gali vaidinti tam tikrą vaidmenį, svarbu užtikrinti, kad svečiai turėtų galimybę saugiai ir be papildomo vargo grįžti namo.

 

Savo svečiams galite pasiūlyti maršrutinį autobusą, taksi, ar tiesiog paprašyti draugų, kurie galės pasirūpinti dalyvių saugiu pargabenimu.

 

https://tuzai.lt/paslaugos/gimtadieniu-jubilieju-vedimas/

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *