Google ads kainos: kiek verta skirti?

TechnologijosVerslo naujienos

google

Google paieškos sistema yra ne tik geriausias būdas rasti tą info, kurios Jums reikia, tačiau taip pat ir verslininkams paprasčiau reklamuoti savo siūlomas prekes ir paslaugas. O kuo daugiau tikslingai pasirinktos ir našios reklamos – tuo geresnes verslo pozicijas konkurentų akivaizdoje pavyks užimti.

Google ads reklama – geras pasirinkimas. Tačiau svarbu ne tik suvokti, kad ji reikalinga, tačiau ir racionaliai apsiskaičiuoti pinigų sumas. Kuris reikia skirti reklamai. Žinoma, be patirties – tai dažniausiai būna netikslu, taip pat – neatsiperka, tad visada verta tartis su specialistais.

Biudžeto nustatymas

Kadangi šiuo metu internete galima rasti labai daug info apie šios reklamos galimybes, kai kurie žmonės galvoja, kad gali labai sėkmingai patys susikurti strategijas. Deja, rezultatas yra ne toks, kokio tikimasi, kadangi viskas pasirodo kur kas sudėtingiau.

Štai pats pirmas žingsnis finansinių išteklių derinimas –jau kelia labai daug klausimų. Natūralu, kad nuspręsti, kiek verta skirti – sunku, kadangi reikia įvertinti labai daug smulkmenų, o tai padaryti be specialisto daugeliu atveju yra beveik neįmanoma. Tai – skaičiavimai ir labai svarbu, kad biudžetas nebūtų per didelis, kad nepraloštumėte, tačiau tuo pačiu nebūtų per mažas, kadangi nepavyks pasiekti naudos, o reklama jau nebebus veiksni.

Taigi, biudžeto sudarymo darbus būtinai palikite specialistams, kurie dirba tam kad būtų galima pasiekti didžiausius skaičius.

Kiek kainuoja vienas paspaudimas?

Derinant skaičius pirmiausia vertinama – kiek kainuoja vienas paspaudimas. Kiekvienu atveju ji gali būti įkainojamas labai skirtinga pinigų suma, kadangi ji remiasi į labai daug skirtingų. Juk vieni verslai turi konkuruoti su kur  kas daugiau kitų įmonių, o tuo tarpu kiti yra kur kas retesni, tad dažniausiai ne tokia didelė konkurencija suteikia galimybę reikalingus paspaudimus gauti pigiau. Žinoma, norisi, kad kiekvienas atėjęs asmuo gautų kuo daugiau info apie Jūsų paslaugas ir tuo pačiu pirktų, tad net ir skirtos investicijos gali padėti jai pasiekti arba priešingai – ne.

Konkurentai „vagia“ paspaudimus

Skiriant didesnę investiciją, kurios metu užsakoma ir ilgiau veikianti reklama – visada pasieksite daugiau. Blogiausia, kad dažniausiai užsakytas reklamas mato konkurentai, kurie tikisi išnaudoti paskirtą pinigų sumą ir taip padėti savo verslui nesąžiningais būdais būti labiau matomu. Ką daryti tokiu atveju? Jeigu esate tikras, kad konkurentai išnaudotojo jūsų biudžetą, kadangi jis dingo per greitai – tokiu atveju pirmiausia reikia susisiekti su savo google ads specialistu, kurios darbas problemą išspręsti.

adwords

Jeigu su reklamos kampanija dirbate pats – tokiu atveju reikia kreiptis į patį google. Dažniausiai įvertinus kiekvieną situaciją pasirinkimas patraukliausias, pinigų grąžinimo metodas. Tokiu atveju verslininkas nieko nepralaimi.

Specialisto pasirinkimas

Kiekvienas verslas gali skirti labai skirtingą pinigų sumą, kuri padeda gauti tai, ko yra tikimasi. Štai todėl geriausia darbus palikti profesionalams, kuris puikiai išmano visas smulkmenas ir gali užtikrinti, kad galiausiai žmogaus investuojami pinigai – atsiperka. Taip pat reikia įvertinti tai, kad kiekvienu atveju gali būti pasirenkama vis kita reklamos kampanija. Pasiūlymai paieškos sistemoje – tikrai nėra vienintelė galimybė. Štai tik todėl tariantis su specialistu – pavyks pasiekti geriausią variantą iš visų.

Kuo daugiau smulkmenų bus įvertinta – tuo tikresnis galite būti, kad galiausiai rezultatai ne tik atitiks jūsų poreikius, tačiau ir juos pranoks. Daugiau informacijos: https://www.fad.lt/

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *