Statybų parodos 2021 metais

PaslaugosTechnologijosVerslo naujienos

Siekiančios būti pirmaujančios Lietuvos rinkoje ir inovatyvios, statybų įmonės turi domėtis įvairiomis naujovėmis statybų pramonėje. Tam gali padėti tarptautinės, aukšto lygio statybų parodos. Įmonės parodose gali būti ne tik lankytojomis, bet ir dalyvėmis. Dalyvavimas statybų renginiuose gali būti paprastas ir įdomus, tam sugaištant vos kelias dienas, jeigu visus organizacinius rūpesčius patikėsite UAB „Autarė“ – įmonei, kuri profesionaliai organizuoja lietuvių prekės ženklų dalyvavimą tarptautinėse parodose. Aptarsime kelias artimiausiu metu vyksiančias didžiules statybų parodas, kurias verta aplankyti, o galbūt ir pristatyti jose savo produkciją.

Statybų parodos Suomijoje ir Švedijoje

Statybų paroda Suomijoje „FinnBuild“ demonstruoja naujausius produktus ir paslaugas, darbo metodus ir sprendimus statybų ir pastatų technologijų srityje. Renginyje pristatomos įvairios programos, skirtos statybininkams profesionalams.

Pirmasis renginys įvyko 1974 metais. Nuo to laiko buvo suorganizuotos 23 statybų parodos, sutraukiančios  virš 25 000 lankytojų ir daugiau nei 500 dalyvių kasmet. Artimiausia 24-oji „FinnBuild“ paroda vyks 2021 metais balandžio 13-15 dienomis.

Kita, dar didesnė statybų paroda Švedijoje „Nordbyyg“ organizuojama kas antri metai. Artimiausia taip pat vyks 2021 metų balandžio mėnesį. Paskutinį kartą rengtoje parodoje dalyvavo net 900 statybų sektoriaus įmonių iš viso pasaulio bei virš 49 000 lankytojų-specialistų. Joje eksponuojama statybinės medžiagos, statybų industrija, konstrukcijos, pastatų renovacijos, stogų dangos, pamatai, fasadai ir karkasai, statybų technologijos ir įranga, pastatų interjeras, dizainas, vidaus apdaila, ventiliacijos ir pastatų šildymo sprendimai.

Parodos Baltarusijoje ir Prancūzijoje

Lietuvos statybos įmonės gali dalyvauti ir kaimynystėje, Baltarusijoje organizuojamoje „Statybų savaitėje“. Tai puiki vieta pristatyti inovatyvias statybines medžiagas, statybų sprendimus, įvairius produktus ir paslaugas. Šioje parodoje taip pat eksponuojamas kraštovaizdžio dizainas, kotedžo įrengimas, namų užmiestyje įrengimas.

Norintys pasižvalgyti po Vakarų Europą, gali apsilankyti statybų parodoje Prancūzijoje „Intermat“. Artimiausia vyks 2021 metais balandžio 19-24 dienomis. Tai kas tris metus vykstantis renginys, kuriame pristatomi statybų, remonto, betonavimo, kelių tiesimo, projektavimo, aplinkos apsaugos, technologijų sektoriai.

Šios statybų parodos praturtins profesionalus naujomis žiniomis, padės užmegzti verslo pažinčių, o produkcijos gamintojams ar paslaugų teikėjams tai gera proga rasti klientų užsienyje, didinti įmonės plėtrą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *