Geriausios spalvos jūsų svetainės interjerui

Namai ir aplinka

Svetainė yra būtent ta erdvė, kuri apjungia visus svarbiausius elementus, paverčiančius būstą mūsų tikraisiais namais. Laisvalaikis, komfortas, laikas drauge su savo šeima – svetainė apjungia nesuskaičiuojamą daugybę labai gražių ir malonių prisiminimų. Todėl visiškai nenuostabu, kad dažų spalvos svetainės kambaryje turi labai didelę įtaką bendrai namuose vyraujančiai atmosferai.

Atsižvelgiant į jūsų išskirtinį namų interjerą, svetainės kambarys gali būti atpalaiduojantis ir raminantis arba priešingai – labai ryškus ir spinduliuojantis stipria energija. Jame taip pat gali vyrauti tiek klasikiniam interjerui būdingos detalės, tiek ir modernūs interjero sprendimai. Tačiau, kad ir koks bebūtų jūsų interjeras, šios visų laikų TOP spalvos interjerui gali jums pagelbėti lengviau apsisprendžiant, kas jūsų svetainėje galėtų tikti geriausiai.

Žalia

Žalia spalva pasižymi harmonizuojančiu ir atgaivinančiu poveikiu. Kadangi žalia simbolizuoja natūralų pasaulį, ji tampa bene geriausiu pasirinkimu svetainės kambariui. Jei jūs savo namuose neturite pakankamai laisvos vietos (ar energijos auginti) naminiams augalams, žalios sienos jūsų svetainei gali suteikti taip trūkstamos gyvybės. Žalia spalva tuo pačiu metu gali būti šviežia ir subtili – tai yra nuostabi alternatyva tiems, kurie neutralias spalvas vertina kaip pernelyg nuobodžias.

Pilka

Pilka spalva svetainės kambariui gali suteikti didesnio erdvumo pojūtį. Tai elegantiška ir rami spalva, kuri puikiai tinka tiek moderniam, tiek ir vintažiniam interjero stiliui. Jei jūs mėgstate eksperimentuoti su ryškiomis spalvomis, pilkos svetainės sienos suteikia tobulą foną jūsų meninei išraiškai. Be to, pilka yra populiari neutrali spalva bene bet kuriai namų erdvei, tačiau ji ypač gerai tinka svetainei. Taigi, ji tampa viena populiariausių spalvų, kuri pasitelkiama svetainėje.

Mėlyna

Mėlyna spalva yra viena iš populiariausių, todėl visiškai nenuostabu, kad ji labai dažnai pasirenkama namų erdvei, kuri draugėn suburia kiekvieną namiškį. Mėlynos svetainės kambario sienos pasižymi raminančiu ir stabilumo suteikiančiu poveikiu. Yra daugybė puikiai atrodančių mėlynos spalvos atspalvių ir jie labai gerai dera su neutraliomis spalvomis, tokiomis kaip ruda ar kreminė. O jei jūsų svetainės grindys yra iš kietmedžio, mėlyna gali tapti ypatingai stilingu pasirinkimu.

Rusvai gelsva

Rusvai gelsva spalva labai dažnai būna populiariu interjero dizainerių pasirinkimu. Tai yra spalva, kuri puikiai tinka minimalizmą dievinančiam žmogui. Tuo tarpu tarp karščiausių interjero tendencijų yra šios spalvos derinimas su skirtingais baltos spalvos atspalviais. Tokiu atveju rusvai gelsva spalva nudažytos svetainės sienos tampa tobula scena ypatingam efektui.

Juoda

Nors juoda gali pasirodyti kaip pakankamai neįprasta spalva svetainei, tačiau būtent tai ir paverčia juodą tokiu nuostabiu pasirinkimu. Svetainės kambarys su juodomis sienomis tampa tarsi visiškai netikėtu ir pakankamai dramatišku sprendimu. Tačiau būtent tokiu būdu kambaryje esančios architektūrinės detalės tampa labiau pastebimos ir labiau traukia akį. Taip pat juodame fone labiau išsiskiria baldai – jie tampa tarytum svarbesni ir ryškesni. Tuo tarpu, jei jūsų svetainės kambaryje būna per daug saulės šviesos, juodos spalvos sienos gali sumažinti natūralaus apšvietimo intensyvumą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *