Ką naudinga žinoti ieškant naujos džiovyklės

Namai ir aplinkaTechnologijos

Nors kiekvienos džiovyklės tikslas yra toks pats, tačiau tam pačiam tikslui pasiekti kai kurios džiovyklės gali veikti ilgiau, naudoti daugiau šilumos ar netgi per daug išdžiovinti drabužius. Visa tai gali pažeisti skirtingus audinius ir sunaudoti daugiau energijos. Todėl jei jums reikia naujos džiovyklės, šis džiovyklės pasirinkimo vadovas jums turėtų veiksmingai pagelbėti.

Džiovyklės tipas

Visų pirma kiekvienam vartotojui, kuris planuoja įsigyti naują džiovyklę, vertėtų pagalvoti apie jos tipą. Paprastai galima rinktis iš kompaktiškos arba pilno dydžio džiovyklės. Tai, ką nuspręsite pasirinkti, tiesiogiai priklausys nuo to, kaip dažnai jums reikia naudotis džiovykle ir kiek drabužių dažniausiai tenka džiovinti. Jei gyvenate vieni, tuomet jums gali pakakti ir kompaktiškos džiovyklės, tačiau jei turite didelę šeimą ir reguliariai skalbiate, turėtumėte rinktis iš pilno dydžio džiovyklių.

Šiuolaikinėje buitinės technikos rinkoje taip pat galima rasti ir džiovykles su šilumos siurbliu bei ventiliacines džiovykles.

Džiovyklė su šilumos siurbliu

Džiovyklė su šilumos siurbliu vietoje kaitinimo strypų, kurie yra skirti oro įkaitinimui, naudoja šilumos siurblį, o tai reiškia, kad tokiu atveju yra sutaupoma labai daug energijos. Šilumos siurblys padeda labai optimaliai ir pakartotinai panaudoti karštą orą naujam džiovinimo ciklui. Visa tai reikšmingai sumažina energijos sąnaudas.

Ventiliacinė džiovyklė

Ventiliacinė džiovyklė – tai yra dar vienas novatoriškas pasirinkimas. Šios džiovyklės užtikrina, kad skalbiniai būtų džiovinami labai greitai. Be to, jos ne tik pasižymi didžiuliu našumu, tačiau taip pat ir nedidelėmis energijos sąnaudomis, nes jų veikimo metu oras yra įsiurbiamas iš patalpos, tuomet įkaitinamas ir pučiamas į džiovyklėje esančius skalbinius. Tuo tarpu drėgnas oras iš džiovyklės yra pašalinamas per oro išleidimo žarną.

Džiovyklės dydis ir išmatavimai

Nusprendus, kokio tipo džiovyklė jums tiktų geriausiai, turėtumėte atsižvelgti ir į vietą, kurioje esate numatę pastatyti naują džiovyklę. Tai reiškia, kad jums teks išmatuoti džiovyklei skirtą erdvę ir atsižvelgiant į turimus duomenis ieškoti atitinkamo dydžio bei išmatavimų džiovyklės.

Bet kokios rūšies skalbinių džiovinimas

Ieškodami naujos džiovyklės turėtumėte dairytis tokios, kuri užtikrintų veiksmingą bet kokios rūšies skalbinių džiovinimą. Trumpiau tariant, džiovyklė, kurią nuspręsite pasirinkti, turėtų pasiūlyti labai platų skirtingų programų pasirinkimą, tokiu būdu suteikiant galimybę saugiai džiovinti skirtingų rūšių audinius – nepaisant to, ar tai būtų džinsai, ar pūkinė striukė.

Didelis džiovyklės funkcionalumas

Šiandien rinkoje galima atrasti daugybę didžiuliu funkcionalumu pasižyminčių džiovyklių modelių. Todėl jei norite didesnio patogumo, ieškokite džiovinimo procesą palengvinančių funkcijų.

Pavyzdžiui, „Smart Dry“ funkcijos pagalba džiovyklė geba automatiškai parinkti tinkamą džiovinimo programą. Tuo tarpu „Iron Assist“ funkcija gali veiksmingai iš audinių pašalinti raukšles, o tai reiškia, kad dalies audinių jums nė nereikės lyginti. Be to, didelė dalis šiuolaikinių džiovyklių modelių pasižymi ir išmaniosiomis funkcijomis, kurios vartotojams reikšmingai palengvina skalbinių džiovinimą. O jei norite, kad jūsų pasirinkta džiovyklė veiktų ne tik stabiliai, tačiau ir labai tyliai, ieškokite tokios, kuri pasižymi „AntiVibration“ dizainu. Taigi, jūsų keliami reikalavimai naujai džiovyklei galėtų palengvinti ir jos pasirinkimą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *