Baro kėdžių patogumas

Namai ir aplinkaPrekyba

Baro ir pusbario kėdės užkariauja mūsų klientų širdis: kėdės leidžia ne tik atskirti valgomojo zoną mažose patalpose, bet ir suteikia erdvei unikalumo. Mes siūlome didelį asortimentą, o tai reiškia, kad mūsų klientai turi iš ko rinktis: baro kėdės puikiai tiks bet kokiame interjere, tačiau jos turi savo ypatybes, į kurias taip pat reikia atsižvelgti.

Baro kėdės: ar patogu turėti namie?

Šių dienų tendecijos diktuoja naujas baro ir pusbario kėdžių tendencijas. Vis daugiau atsiranda klientų kurie nori įsigyti išskirtinių baro kėdžių. Baro kėdės iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti nepatogios, bet taip manyti yra klaidinga, nes gamintojai baro kėdes namams stengiasi padaryti kuo patogesnes.

Baro kėdės turi savo standartus: prisėdimo aukštis turėtų būti nuo 70 cm. Tokios kėdės nėra tinkamos įprastam valgomojo stalui. Stalo tinkančio baro kėdėms aukštis turi būti ne mažesnis negu 100-110 cm.

Gamintojai yra prisitaikę prie klientų norų ir dabar beveik kiekvienas gamintojas gali pasiūlyti baro ir pusbario kėdes. Klientai gali pasirinkti iš:

  • klasikinės baro kėdės su žemu atlošu.
  • aukštos taburetės, dėl kurių namų interjeras labiau atrodo kaip  kavinės.
  • Patogios minkštos kėdės-krėslai, kuriuose galėsite atsipalaiduoti, valgydami.

Žinoma, baro kėdės netiks visoms šeimoms: vyresnio amžiaus žmonėms ir vaikams bus sunku atsisėsti į aukštas kėdes. Tačiau dažnai tai būna vienintelė galimybė atskirti valgomojo zoną mažose erdvėse.

Pusbario kėdės ir jų ypatybės

Klientai, kurie nenori savo namų paversti kavine, dažniausiai renkasi pusbario kėdes – jos nėra tokios aukštos, tačiau tinka naudoti kartu su baro stalu.

Pusbario kėdžių aukštis yra žemesnis negu baro kėdžių. Prisėdimo aukštis turėtų būti 60-70 cm. Ant tokių kėdžių yra patogiau atsisėsti. Pusbario kėdės tai yra mažesnė kopija baro kėdžių, mūsų parduotuvėje galite rasti panašių modelių ir baro, ir pusbario kėdžių.

Populiariausios valgomojo kėdės yra pagamintos iš metalo ir tekstilės arba dirbtinės odos. Tai geriausias pasirinkimas kainos ir kokybės santykio atžvilgiu. Daugelis pirkėjų renkasi medinius modelius, nors jie nėra tokie populiarus šiandien. Pigiausios pusbario kėdės yra plastikinės, dažniausiai perkamos trumpam laikotarpiui.

Kėdžių pasirinkimo taisyklės

Pirmas dalykas, į kurį atkreipia dauguma pirkėjų, yra baldų išvaizda. Pageidautina, kad stalas ir valgomojo kėdės būtų pagamintas iš tos pačios medžiagos arba būtų derinamas prie kitų interjero daiktų.

Tačiau tai nėra vienintelis niuansas, į kurį ekspertai pataria susitelkti dėmesį. Rinkdamiesi baro ir pusbario kėdes, nepamirškite:

  • palyginkite stalo ir kėdžių matmenis. Paprastai optimalus atstumas tarp stalviršio ir sėdynės turėtų būti apie 25-30 cm;
  • atidžiai perskaitykite klientų atsiliepimus ir paklauskite pardavėjų apie kėdžių kokybę;
  • rūpinkitės saugumu, jei šeimoje yra mažų vaikų. Šiuo atveju geriau pasirinkti modelius su 4 kojomis, jie yra stabilesni.

Jeigu stalo aukštis yra nestandartinis, tuomet geriau pasirinkti kėdes su reguliavimu. Kėdės kurias galima reguliuoti, gali būti pritaikytos prie skirtingo stalo aukščio. Tai pat labai patogu, jeigu šeimos nariai yra skirtingo ūgio.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *