Stilingi kavos staliukai jūsų svetainės kambariui

Namai ir aplinka

Kavos staliukai gali būti įvairių dydžių, formų ir medžiagų. Šie baldai – patogi vieta pasidėti ne tik gėrimus, bet ir žurnalus, kompiuterius ir kitus daiktus. Jeigu ieškote tinkamo kavos staliuko į svetainę, tikriausiai norėsite kokio nors subtilesnio dizaino. Svetainėse galima rinktis įvairius staliukus, net ir trapesnius, pavyzdžiui, iš stiklo, svarbiausia, kad jie derėtų prie kambario stiliaus. Kavos staliukas gali tapti pagrindiniu svetainės kambario akcentu, ypač, jei per vidurį jo pastatysite vazą su gėlėmis ar kokią nors kitą išskirtinę detalę.

Iš kokių medžiagų gaminami kavos staliukai?

·         Mediena. Klasikinis variantas, pasižymintis ekologiškumu, tvirtumu bei ilgaamžiškumu.

·         Stiklas.  Toks kavos staliukas gali vizualiai paversti kambarį erdvesniu.

·         Metalas. Šiuolaikinė ir labai gražiai atrodanti medžiaga, kurią galima įvairiai apdirbti.

Kavos staliukai būna įvairių formų. Stačiakampiai arba ovalūs staliukai puikiai tinka mažesnėse patalpose. Kvadratiniai staliukai neblogai dera svetainėse, kuriose kiti baldai (sekcijos sofos ir pan.) yra masyvūs. Apvalūs ar ovalūs staliukai geriausiai tinka tuose namuose, kuriuose auginami vaikai, nes neturi aštrių kampų, į kuriuos mažieji gali susižeisti. O, jei norite kažko išskirtinio, niekada nesuklysite pasirinkę abstrakčios formos kavos staliuką.

Kalbant apie kavos staliukus – pasirinkimo čia labai daug. Kokį staliuką nusipirksite, priklauso tik nuo jūsų. Svarbiausia, kad gaminys atitiktų jūsų nustatytą kainą, norimą stilių ir funkcionalumą. Prieš įsigydami kavos staliuką, atsakykite į šiuos klausimus:

·         Kaip naudosite šį baldą? Ar ant jo dėsite kokias nors dekoracijas? Galbūt reikia kokių nors papildomų lentynėlių ar stalčiukų? Ar reikia, kad staliukas galėtų transformuotis į didesnį dydį, atvykus svečiams?

·         Kas jį naudos dažniausiai? Jei jį dažnai naudos visa šeima bei vaikai, tai galima rinktis patvaresnės konstrukcijos staliuką, kuris galėtų atlaikyti didesnę apkrovą.

·         Kaip atrodo kambarys? Jūsų pasirinktas kavos staliukas turi puikiai derėti su visais likusiais kambario baldais ir atitikti bendrąjį interjero dizainą.

·         Kur įsigyti šį baldą? Šiuo metu kokybiškų staliukų galite įsigyti specializuotose baldų parduotuvėse arba ieškoti profesionalių baldų gamintojų, kurie pagamintų jums tinkamą baldą pagal pateiktus išmatavimus ir stiliaus pageidavimus. 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *