Juvelyriniai dirbiniai vyrams

Sveikata ir grožis

Ar vyrai, ilgą laiką vadinti stipriąja lytimi, mielai nešioja papuošalus? Galbūt jei pakalbinsime senelius, tėvelius, jie nebus tokie entuziastingi, bet jeigu atsižvelgtume į brolių, kolegų, draugų ar sūnų nuomones – situacija gali pasirodyti visai kitokia. Juk net ir juvelyrai specialiai kuria kolekcijas vyrams. Taigi juvelyriniai dirbiniai, skirti būtent vyrams tikrai egzistuoja ir vis labiau populiarėja. Vadinasi, vadinamoji stiprioji lytis mėgsta puoštis. Tad dabar yra pats laikas pasižiūrėti ir pagalvoti, ką būtų galima padovanoti vyrams iš papuošalų srities.

Su moterims daugeliu atžvilgių yra lengviau ir paprasčiau. Ypač kai kalba pasisuka apie dovanas ir jų pasirinkimą. Joms dažnai tinka tiek asmeniniai daiktai, tiek ir buičiai pritaikomi dalykai ar kūrybiniai rinkiniai ir pan. Tuo tarpu norint nustebinti bei pamaloninti vyrą dažnai tenka daugiau pasukti galvą – ką įteikti, kur tai surasti ir dar svarbu nustebinti Jį.

Tikrai nemaža dalis vyrų nešioja vos vieną papuošalą – tai vestuvinis žiedas. Prie jo vyrai gana lengvai pripranta ir susigyvena. Gal ne pas daugelį vestuviniai žiedai su deimantais, bet yra ir tokių, kurie mielai nori, kad jų šis kasdien nešiojamas papuošalas būtų išskirtinis ir papuoštas brangakmeniais, netradicinių formų, raštų, turintis graviravimo elementų ir pan. Baigėsi tie laikai, kad tiek moterys, tiek vyrai rinkdavosi vien tik klasikinius lieto aukso vestuvinius žiedus ir visi vienodus nešiodavo. Dabar atsižvelgiama į individualumą, norus, galimybes, biudžetus bei minčių įprasminimus.

Rankų darbo juvelyriniai dirbiniai šiais laikais yra unikalūs. Jei nekalbėsime apie iš tiesų įspūdingas moterims skirtas papuošalų kolekcijas, tai vyrams skirtų papuošalų skyriai irgi greitai plečiasi bei tobulėja. Net jeigu ir internetinėje svetainėje nerandate Jūsų trokštamo išskirtinio bei vyro veržlumą pabrėžiančio vyriško žiedo, apyrankės, auksinės grandinėlės ar pakabuko – susisiekite su profesionalios juvelyrikos meistrais ir jie gebės įgyvendinti Jūsų įgeidžius.

Nuo šiol vyrai drąsiai renkasi viso plataus spektro juvelyrikos dirbinius tiek keliaudami į verslo susitikimą, tiek ypatingomis progoms ar laisvalaikio pramogoms. Juvelyrai gali pasiūlyti išraiškingo dizaino prabangius aukso bei kitų metalų dirbinius, kurie bus estetiški bei turintys išliekamąją vertę.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *