Kanceliarinės prekės kiekvienai dienai

Prekyba

Įvairias kanceliarines prekes naudojame kiekvieną dieną biuruose, mokykloje, namuose. Daugelį jų įsigyjame net nesusimastydami apie kokybę ar dizainą. Namuose galime rašyti su paprastu tušinuku už kelis centus, spausdinimui naudoti pigiausią popierių, tačiau biure turėtume daugiau dėmesio skirti įvairių priemonių pasirinkimui, nes kiekvienas daiktas liudija apie įmonės bei darbuotojų įvaizdį. Geras biuro įvaizdis teigiamai veikia klientus ir tarsi byloja, kad viskas einasi gerai, įmonė klesti, todėl ja verta pasitikėti.

Kanceliarinės prekės biurui – pigiausia ne visada reiškia geriausia

Įprastos priemonės naudojamos biure tai kopijavimo popierius, rašikliai, antspaudai, aplankai dokumentams ir kt. Visos jos turi savo paskirtį, o priemonių kokybė nėra paskutinėje vietoje. Pavyzdžiui, kopijavimo popierius turi būti nepermatomas, ant jo spausdinami simboliai aiškiai įskaitomi, todėl reikia rinktis pakankamai storą ir labiau šviesą atspindintį popierių. Bet pradėkime nuo tokių paprastų kanceliarinių prekių kaip rašikliai. Didelė jų įvairovė iš tiesų gali trikdyti, tačiau visada gerai pasirinksime, kai žinosime, ko norime.

Tušinukai ar rašikliai

Rašymo priemonės būna trijų tipų – tai tušinukas, rutulinis rašiklis ir gelinis rašiklis. Pasirinkdami priemonę atsižvelkime, kokiam tikslui ji bus skirta. Tušinukas naudoja ne vandens pagrindu pagamintą rašalą, jis gali turėti ploną, vidutinišką ir storą brėžimo liniją, tinkamas pildyti užrašus, dokumentus. Rutuliniai rašikliai yra labai patogūs, todėl puikiai tarnaus ilgam rašymui. Geliniai rašikliai pasižymi ryškiu, švariu braižu, jie ypač tinkami dokumentams pasirašyti.

Šios kanceliarinės prekės taip pat skiriasi savo dizainu, biure geriau nenaudoti pačių pigiausių „šratinukų“, nes tai gali liudyti, kad įmonė neturi lėšų geresniems įsigyti.

Kopijavimo popierius ir kitos priemonės

Jau minėjome, jog kopijavimo popierius turėtų būti itin baltas, lygus, standus, tada ant jo aiškiai matysis spausdinami simboliai. Galime rinktis universalų popierių, tinkantį visiems spausdintuvams, spalvotą kopijavimo popierių ar tinkantį spausdinti iš abiejų pusių.

Rinkdamiesi kitas kanceliarines prekes atsižvelkime ne tik į kainą, bet ir į kokybę, dizainą bei paskirtį. Patogu išsirinkti vieną vietą – parduotuvę ar svetainę internete, kurioje galima nuolat užsakyti trūkstamų kokybiškų priemonių biurui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *