Kaip išsirinkti elektrinį paspirtuką?

LaisvalaikisTransportas

Elektriniai paspirtukai kuo toliau tuo labiau tampa vis populiaresni. Ne vieno namuose ši priemonė pakeitė net dviratį ir tapo puikia susisiekimo priemone. Didėjant paspirtukų paklausai ir skirtingiems poreikiams, auga ir jų pasiūla. Šiuo metu galima įsigyti pačių įvairiausių modelių ir charakteristikų elektrinius paspirtukus https://www.bikko.lt/elektriniai-paspirtukai/. Nuo gamintojo ir techninių paspirtuko galimybių priklauso ir jo kaina. Tačiau ne visai teisinga manyti, kad norint gauti patį geriausią daiktą, reikia pirkti patį brangiausią. Kiekvienas turi rinktis tokį, kuris atitiktų poreikius, o tada žiūrėti ir kainą.

Planuojant įsigyti elektrinį paspirtuką, reikėtų pirmiausia atsižvelgti į tai, kas juo naudosis – vaikas ar suaugęs. Kartais žmonės perka „bendrai šeimai“, tačiau tai nėra labai teisingas sprendimas, jeigu juo naudosis ir vaikas. Nes vaiko ir suaugusiojo poreikiai yra skirtingi, todėl šiuo atveju reikėtų apsispręsti, kam paspirtukas bus labiau aktualus.

Vienas dalykas – suaugusiems skirti paspirtukai yra gaminami maždaug 180 cm ūgiui. Todėl vaikui jis tikrai netiks ir bus nesaugus.

Kita iš priežasčių – paspirtuko galingumas. Jeigu ši priemonė bus naudojama tarkime pasiekti darbą, reikėtų pagalvoti, per kiek laiko norėtumėte pasiekti tikslą. Paspirtuko greitis ir maksimalus galimas atstumas visiškai priklauso nuo priemonės galingumo. Tai reiškia, kad pilnai įkrovus bateriją, galingesniu paspirtuku žymiai greičiau pasieksite tikslą ir nuvažiuosite didesnį atstumą.

Be to, labai svarbu renkantis paspirtuką atkreipti dėmesį į jo ratų dydį. Jeigu jis bus naudojamas susisiekimui, geriau rinktis didesniais ratais, su amortizatoriais, kad išvengtumėte nesklandumų važiuodami nelygia danga.

Pirkdami paspirtuką vaikui, geriau rinktis aliuminio konstrukcijos, nes jie yra lengvesni. Atkreipkite dėmesį, ar reguliuojasi vairo aukštis, ar patogiai susilanksto.

Taip pat visuomet atkreipkite dėmesį į konkretaus paspirtuko gamintojo rekomenduojamą svorį ir amžių.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *