Modernaus apšvietimo sprendimai

Namai ir aplinka

Renkantis šviestuvus, reika išmanyti ne tik techninius parametrus, bet ir neprasilenkti su naujausiomis stiliaus tendencijomis, ypač populiarus tampa minimalistinio stiliaus, integruotas apšvietimas. Dauguma šviestuvų yra sukurti taip, kad galėtų būti lengvai integruoti į gipso sienas ar lubas, taip padarant įspūdį, tarsi šviesa sklida iš niekur. Tai yra visiškai nauja apšvietimo tendencija, kurianti nematomą su sienomis ir lubomis apšvietimą. Moderniam namų apšvietimui puikiai tiktų gamintojo BPM Ligting šviestuvas Koral montuojamas į lubas. Jis ypatingas tuo, kad pačio šviesos šaltinio nesimato, todėl šviestuvas tampa ne atskira interjero detale, bet subtilia lubų dalimi. Paslėptas ir įgilintas LED apšvietimas leidžia sukurti netradicinį vaizdą gyvenamoje ar darbo erdvėje. Šviestuvas Cilene montuojamas į sieną. Jo dizainas leidžia priderinti šį šviestuvą moderniame interjere be jokių papildomų rūpesčių. Halogeninis šviesos šaltinis skleidžia jaukią šviesą ir sukuria malonia nevarginančią atmosferą. Šviestuvai Kaune ir Vilniuje, galima rinktis iš daugybės skirtingo stiliaus ir įvairios paskirties šviestuvų. Salone daugybė įjungtų ir išjungtų šviestuvų, interjero kompozicijų, ledinių juostelių, šviestuvų komponentų.

Šviestuvai ant bėgelių

Lyginant įprastus šviestuvus, tokius kaip, pavyzdžiui, toršerai kambario centre pakabinamos lemputės, kreipiamieji šviestuvai ant bėgelių daugeliui  yra naujiena. Šviestuvai skirti  išryškinti prekėms parduotuvių vitrinose ir paveikslams galerijoje, gali būti naudojami ir gyvenamosiose erdvėse. Priklausomai nuo bėgelio ilgio galima sukabinti nuo poros iki penkių ar daugiau šviestuvų, kurių stilių vertėtų derinti prie bendros interjero koncepsijos. Gali atrodyti, kad namuose nėra reikalingas specifinis akcentų išryškinimas, toks kaip paveikslų galerijoje, parduotuvėse ir pasirodymų salėse. Tačiau šviestuvai ant bėgelių šiandien yra ypač vertinami ir interjero dizainerių, o variantų, kur juos pritaikyti- visai nemažai.

Virtuvės baro ar valgomojo stalo apšvietimas

Kreipiamieji ar ant bėgelio sukabinti šviestuvai- vienas geriausių variantų norint tinkamai apšviesti skirtingas funkcines virtuvės dalis. Pasirinkus tokį variantą, patogu pakreipti šviesą vienu ar kitu kampu. Paslinkti šviestuvą į šoną, tiksliai apšviečiant darbo ar valgomojo zonas kai to labiausiai reikia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *