Populiariausi ir garsiausi telefonų gamintojai pasaulyje: ką naudinga apie juos žinoti?

IT naujienosTechnologijos

Be išmanaus telefono, dažnas iš mūsų, sunkiai įsivaizduotų savo gyvenimą. Telefonas, šiandien, yra ne tik pramogų šaltinis, bet ir bendravimo ar net darbo įrankis. Išmanūs telefonai šiomis dienomis atstoja kompiuterius, leidžia ne tik skambinti ar rašyti žinutes, bet ir fotografuoti, filmui, valdyti kitus įrenginius, kurti turinį, jį redaguoti. Tiesa, ir jų pasirinkimas yra be galo didelis. Skiriasi ne tik dizainai ar telefonų specifikacijos, bet ir gamintojai. Vieni, puikiai žinomi ir brangūs, kiti – pigesni, bet ne tokie garsūs. Vis dėlto, kelis telefonų gamintojus galime laikyti populiariausiais ir garsiausiais. Ką naudinga ir svarbu žinoti apie juos bei jų gaminamus telefonus?

Samsung – lyderis pasaulyje

Samsung – populiariausias, plačiausiai naudojamas ir garsiausias išmaniųjų telefonų gamintojas visame pasaulyje. Samsung gamintojas, įsikūręs Pietų Korėjoje, suteikia itin platų, tiek pigių ir visiems lengvai prieinamų, tiek itin modernių ir brangių modelių pasirinkimą. Šis gamintojas yra itin populiarus dėl savo Galaxy išmaniųjų telefonų serijos. Naujausieji Samsung Galaxy S22 modeliai, šiomis dienomis, sulaukia didžiulio susidomėjimo, nors ir pasižymi gana didele kaina. Visi Samsung telefonai veikia naudodami Android operacinę sistemą. Iš esmės, galima teigti, kad būtent Samsung telefonai yra garsiausi ir plačiausiai naudojami Android telefonai, rinkoje. Praktiškai visi Galaxy serijos išmanieji telefonai yra aprūpinti puikios, aukštos kokybės ir raiškos kameromis, leidžiančiomis fotografuoti ir filmuoti aiškius ir ryškius kadrus. Taip pat, dauguma modelių turi ir aukštos kokybės garso įrangą, pavyzdžiui, AKG ar Dolby. Tokiu būdu, dar labiau pagerėja telefono naudojimo patirtys. Stilingi ir išskirtiniai dizainai suteikia itin gerą atpažįstamumą ir paverčia Samsung išmanųjį telefoną ne tik puikiu bendravimo ir darbo įrankiu, bet ir aksesuaru.

Apple – geidžiamiausi išmanieji telefonai

Savo veiklą pradėjęs 1976 metais, Apple gamintojas šiomis dienomis yra plačiausiai žinomas dėl savo gaminamų iPhone telefonų. Niekas neleis sumeluoti, kad Apple iPhone telefonai yra geidžiamiausi išmanieji telefonai – rinkoje. Apple telefonai turi didelį populiarumą dėl savo išskirtinių, puikiai atpažįstamų dizainų bei ypatybių. Apple, bėgant metams, sugebėjo išlaikyti aukštą gaminių kokybę, o tuo pat metu ir integruoti naujas technologijas, stilingai atnaujinti dizainą. Dauguma konkurentų bando atkartoti Apple telefonų funkcijas, ypatybes, net dizainus, kad sulauktų naudotojų susidomėjimo. Tačiau, itin didelis iPhone telefonų naudotojų ratas tik įrodo, kad nėra nieko geriau už originalų gaminį. Naujausi iPhone 13 serijos išmanieji telefonai vėl pakėlė Apple produkcijos pardavimus. Šie telefonai ne tik atrodo stilingai, bet ir pasižymi puikiomis specifikacijomis: aukštos kokybės baterija, procesoriumi, o taip pat ir puikia kamera, kuri leidžia užfiksuoti aukštos kokybės kadrus.

Xiaomi – greičiausiai besiplečiantis telefonų gamintojas

Xiaomi, šiomis dienomis, sulaukia itin didelio žmonių susidomėjimo. Tai vienas iš sparčiausiai besiplečiančių telefonų gamintojų šiomis dienomis. Xiaomi savo veiklą pradėjo 2010 metais, todėl, galima teigti, kad šis išmaniųjų telefonų gamintojas yra gana naujas. Populiariausios yra Redmi ir Mi serijos, kurios suteikia itin platų ir įvairių išmaniųjų telefonų pasirinkimą, kiekvieno kišenei. Šio gamintojo telefonai naudoja inovatyviausias technologijas, aukštos kokybes kameras, talpias baterijas, o gaminių kaina yra vienas iš kriterijų, pavergiančių naudotojų širdis.

Huawei – didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas pasaulyje

Nors šiomis dienomis, vakarų pasaulyje, Huawei telefonų populiarumas tikrai sumažėjo, šis gamintojas vis tiek išlieka didžiausiu telefonų gamintoju, pasaulyje. Šio gamintojo telefonai pasižymi aukšta kokybe, puikios kokybės kameromis, baterijomis. Itin populiarūs Huawei išmanieji telefonai yra dėl savo aukštos kokybės fotoaparatų. Dėka didelės raiškos kameros, šio gamintojo telefonais pavyksta užfiksuoti aiškius, ryškius, profesionalaus lygio kadrus. Taip pat, išskirtiniai yra ir Huawei dizainai. P serijos išmanieji telefonai – populiariausi Huawei telefonų modeliai. Tiesa, naudinga paminėti, kad šis telefonas nebenaudoja Android operacinės sistemos, nepalaiko Google programėlių, tačiau, jų sukurta operacinė sistema veikia ne ką prasčiau ir efektyviau. Huawei telefonai pasižymi ir gana prieinamomis kainomis, o taip pat, turi ir Honor prekinį ženklą, kurio telefonai yra tikrai pigūs ir prieinami.

Itin platų, įvairių išmaniųjų telefonų, jų gamintojų, modelių pasirinkimą tikrai rasite Varle.lt internetinėje parduotuvė. Čia visada žemos kainos!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *