Ūkio ministerija laukia siūlymų dėl pavyzdinių individualios įmonės nuostatų

Verslo naujienos

Ūkio ministerija kviečia individualių įmonių savininkus ir kitus suinteresuotus asmenis iki 2009 m. rugsėjo 14 d. teikti nuomonę bei pasiūlymus dėl pavyzdinių individualios įmonės nuostatų ir jų pildymo rekomendacijų projektų.

Siekdama palengvinti individualių įmonių steigimo procedūras ir pagerinti verslo sąlygas, Ūkio ministerija parengė pavyzdinių individualios įmonės nuostatų ir jų pildymo rekomendacijų projektus. Šie projektai parengti atsižvelgiant į šių metų liepos mėnesį įsigaliojusias Individualių įmonių įstatymo pakeitimo ir papildymo įstatymo nuostatas, kuriomis įtvirtinta galimybė individualios įmonės nuostatus sudaryti vadovaujantis individualios įmonės pavyzdiniais nuostatais. Pavyzdinius individualios įmonės nuostatus tvirtins Ūkio ministerija, suderinusi su Teisingumo ministerija.

Visi gauti pasiūlymai bus analizuojami ir vertinami siekiant tobulinti minėtus teisės aktų projektus. Pasiūlymus prašome teikti el. paštu [email protected] .

Pavyzdinių individualios įmonės nuostatų ir jų pildymo rekomendacijų projektus ir su jais susijusią medžiagą galima rasti Ūkio ministerijos interneto svetainės skiltyje „Teisės aktų projektai“ adresu: http://www.lrs.lt/pls/proj/dokpaieska.projektai_l?p_org=205 .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *