Autonominių apšvietimo sistemų panaudojimas žvejyboje ir medžioklėje

PaslaugosPrekyba

4LT plainJeigu esate patyręs žvejys ar medžiotojas, tuomet nemažai laiko skiriate šiam laisvalaikio užsiėmimui. Aktyvūs hobiai reikalauja patikimų priemonių. Juk kiekvienas nori gerai jaustis žvejojant ar taikantis į žvėris. Be meškerės ar šautuvo prireikia ir kitų komfortą teikiančių dalykų. Vienas iš jų yra prožektorius žvejybai, o kita priemonė – prožektorius medžioklei. Aptarsime, kuo jos naudingos ir kaip efektyviai panaudojamos.

Prožektorius medžioklei

Prieš išvykstant į medžioklę yra keletas darbų, reikalaujantys laiko. Esate savimi pasitikintis medžiotojas. Galbūt medžioklės patirtimi lenkiate daugelį savo pažįstamų ar draugų. Gera atmosfera komandoje ir patikima amunicija leidžia Jums tokiu jaustis. Tačiau, vis tiek turite atsinaujinti. Medžioklė sutemus reikalauja atitinkamo apšvietimo. Juk geras gyvūnų paieškos lauko matomumas padidins sėkmės galimybę. Jūs galite pasinaudoti autonominėmis švietimo sistemomis. Klausiate, kiek turėsite apčiuopiamos naudos?

Medžioklės Lietuvos Respublikos teritorijoje taisyklės aiškiai pasakyta, kad naudoti autonominius prožektorius savo automobiliuose neleidžiama. Tačiau, tik tada jei tuo metu esate su ginklais ir šunimis. Taisyklių nereikėtų pažeidinėti, bet pasinaudoti parankia priemone medžioklėje verta, nes prožektoriai gali būti ne tik tvirtinami prie transporto priemonių, o ir pastatomi skirtingose vietose.

Atsižvelkite į tai, kad prožektorius medžioklei yra kompaktiškų gabaritų. Todėl jo naudojimas nebus sudėtingas, taip pat ir pergabenimas. Prožektorius sveria tik 6kg. Kitas svarbus veiksnys yra stipri LED šviesa. Galingumas yra 24W LED. Jos apšvietimo trukmė gali siekti iki 26 valandų, o tai tikrai su kaupu lenkia Jūsų medžioklės lūkesčius. Be to, priemonė yra pritaikyta temperatūros pokyčiams. Ji gali svyruoti nuo -15 iki +50 laipsnių.

Prožektorius žvejybai

Jeigu mėgstate žvejybą tamsiu paros metu, tikriausiai naudojatės vietos apšvietimu. Pasidomėkite šio patogiu apšvietimo įrankiu – prožektoriumi žvejybai. Pats principas yra sukurti kokybišką apšvietimą didelėms teritorijoms ilgą laiką. Jums svarbu ilgas veikimo laikas. Prožektorius žvejybai užtikrins patikimą šviesos šaltinį.

Platesniam vaizdui susidaryti panagrinėsime esamas tokių prožektorių funkcijas. Yra trys šviesos stiprumo lygiai. Kaip ir minėjome, šviesa gali laikytis iki 26 valandų. Taip būtų naudojant ekonomišką rėžimą. Tačiau, įjungus prietaisą standartiniu rėžimu jis veiks 12 valandų. Jeigu norėsite maksimalios galios – veikimo laikas sieks 6 valandas.

Patogumas yra užtikrinamas papildomomis funkcijomis. Stabilumą užtikrins teleskopinis štatyvas. Padėsite ir nieko daugiau nereikės daryti, kad šviesa sklistų. Perkant gausite pakrovėjų rinkinį – automobilinį 12V ir buitinį 230V. Nors ir taip neturėtų kilti bėdų dėl pakrovimo, bet jeigu prireiktų – viskas gali būti atlikta automobilyje.

Apibendrinant šių prožektorių privalumus Jūsų laisvalaikio metu, reikia pabrėžti pagrindinę naudą – ilgas veikimo laikas ir stipri galia. Nusigabenę tokį įrankį su savimi, nesuksite galvos dėl gero matomumo.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *