Transportavimo komfortui – automobilio priekaba

Prekyba

automobilio-priekaba-priedasJūsų transporto priemonė gali turėti didelę bagažinę, bet automobilio priekaba yra kas kita. Galbūt sugrūsite į bagažinę ar saloną reikiamą pervežti daiktą, bet galite turėti šiokių tokių bėdų. Ar visada vešite švarų daiktą, kuris tikrai neišteps automobilio vidaus? Turite didelę šeimą ir gal net universalo tipo automobilį. Dažniausiai jo užteks. Visgi vieną dieną nusprendžiate daryti remontą namuose ir privalu samdytis priekabą, ar prašyti draugo. Žinoma, jei jis turės tokią. Juk jam priekabos iki šiol nereikėjo. Būtų naivu sakyti, kad automobilio priekaba bus naudojama kiekvieną savaitę. Ne, tačiau prireikus išvengsite nereikalingų keblumų ieškant pagalbos ar paslaugos.

Nusprendę įsigyti automobilio priekabą, apsižvalgykite. Kur? Šiais laikais internete rasite visą reikiamą informaciją. Įvairiose interneto parduotuvėse aprašytos skirtingos jų rūšys ir priekabų dalys. Vienaašė ar dviašė, paprasta bortinė ar valtinė. Tai Jūsų pasirinkimo laisvė. Svarbiausia, kad ji atitiktų poreikius. Prekės yra ne tik aprašytos. Parduotuvės turi konsultantus, kurie padės rasti idealią priekabą. Visgi jie daugiau laiko praleido domėdamiesi savo preke, tad turėtų būti naudinga.

Suteiksime šiek tiek praktinių patarimų.
Jums svarbu žinoti, kad po pirmųjų 500 km būtina patikrinti, ar priekabų dalys tvarkingai suderintos. Pasižiūrėkite, ar visos srieginės jungtys yra gerai priveržtos. Jei ne, būtinai priveržkite. Atkreipkite dėmesį į tokias detales kaip guolių laisvumas ir sutepimas. Laisvumas turėtų būti tarp 0,04-0,12. Reguliuodami laisvumą: prisukite stebulės veržlę vieną sutepdami. Pati stebulės veržlė fiksuojama kaiščiu. Atlikote darbus po kurių galite važiuoti ramiai kitus 10000 km.
Jeigu Jūs turite garantiją savo priemonei, atkreipkite dėmesį į jos švarą. Jei aptikote gedimą priekaboje, geriau patys neieškokite ir netaisykite. Dar blogiau būtų ja mėginti važinėti. Turite garantinį taloną, tad nugabenkite į remonto dirbtuves. Kitu atveju, galite turėti sugadintą priekabą, kartu būsite priversti taisyti patys. Priekabų dalys kainuos pajamų ir brangaus laiko.

Automobilio priekaba suteiks komfortą keliaujant, dirbant ar tiesiog poilsiaujant. Įsigyti ar ne – Jūsų reikalas. Tačiau, turėdami savo garaže priekabą galėsite būti ramūs, kad prireikus turite reikiamą transportavimo įrankį.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *