Apsaugos sistemos saugumui užtikrinti

Paslaugos

vssitemos logoNe per seniausiai pasistatėte namą ir bandote maksimaliai paruošti patalpas šeimos jaukumui. Juk tai jūsų sunkaus darbo rezultatas. Kiekvienas norėtų įsirengti gražius ir saugius namus. Nesinori išvykus galvoti, ar tik kas neįsiveržė į namus ir ko nepaėmė. Sprendimas yra apsaugos sistemos. Įranga padės būti ramiam leidžiant laiką atostogų metu ar išvykus savaitgalį prie vandens. Šiame straipsnyje pakalbėsime, ar verta rinktis šią paslaugą ir kokios suteikiamos funkcijos.

Apsaugos sistemos galimybės
Apsaugos sistemos turi visą rinkinį programų ir funkcijų, kurias galite įdiegti savo namų saugumui. Apibūdinsime kelias iš jų. Pradėsime nuo „Arm of interior“ su judesio jutikliu ir viso išorinio perimetro (visos durys ir langai) visapusiškos apsaugos funkcijos. Galėsite būti užtikrinti, kad niekas nesikrapšto aplink jūsų gyvenamas patalpas. Vos tik potencialus vagis palies duris ar langus, jūs apie tai sužinosite pirmi.Tai reiškia, kad nesvarbu koks paros metas – diena ar naktis, galite slankioti po savo namus, o nepageidaujami „svečiai“ neturės šansų įsibrauti į jūsų tvirtovę.

ELDES apsaugos informavimo sistema EPIRManote, kad neužtenka tik tokių apsisaugojimo priemonių? Išeitis – „Panic“ mygtukas. Jo pagalba operatyviai susisieksite su policija, apsaugos tarnybomis, priešgaisrine tarnyba ar greitąja pagalba. Stebėjimo kameros gali būti įmontuotos aplink jūsų namą ir pačiame name, kad galėtų užtikrinti saugumą kiaurą parą. Tačiau, taip gali būti pažeidžiamas privatumas, tad tai nėra būtina. Su minėtu mygtuku būsite išgirsti artimiausių tarnybų ir netrukus jie bus pas jus. Tuo tarpu įsibrovėlis gaus žinią, kad laikas pasišalinti iš teritorijos. Kita vertus, realus variantas – įsirengti kameras lauke, o į vidų jų nemontuoti. Išlaikote privatumą ir padidinate apsaugą.

Dar viena alternatyva yra durų ir langų varpelio sistema. Tai leis žinoti apie ateinančius ir išeinančius. Sistemų dalis ypač naudinga tėveliams. Jei yra mažų vaikų ir dažnai vėdinate namus ir nenorite, kad vaikas iškristų ar išeitų. Nenorite turėti nemalonių staigmenų savo namuose – naudokite varpelio funkciją visą laiką.

Išlaidos
Nepaisant šių gražių žodžių apsaugos sistemos turi savo kainą ir ji yra aktuali kiekvienam galvojančiam apie įsigijimo galimybę. Realiai tai priklauso nuo jūsų patalpų dydžio. Nes su baziniu rinkiniu apsaugoti didžiulio ploto nepavyks. Tarkim, jei kalbame apie įmonės patalpas. Vidutiniškam būstui apsaugos sistemos gali kainuoti apie 500-600 litų. Tačiau, čia bazinė suma, nes už papildomą judesio daviklį reikia primokėti 100 litų. Stebėjimo kameros ir jų sistema priklausomai nuo norimos kokybės įvertintos įvairiai. Taip pat, apsaugos sistemos tiekėjai siūlo apsidrausti už 50-70 litų sumą. Buto draudimo yra pigesnis, namo – brangesnis. Tokiu būdu turtas apdraudžiamas 60000 litų suma.
Tačiau, jei turite sodybą su daug pastatų ir jie visi turi būti apsaugoti, tada kainos iškart kyla ir nemažai. Prisideda papildomos funkcijos, o kaina gali siekti net iki 7000 litų be įrengimo.

Apsaugos sistemos yra vertinga paslauga norint užtikrinti namų saugumą tiek būnant namie, tiek išvykus iš miesto. Išlaidos priklauso nuo jūsų asmeninių poreikių šioms apsaugos priemonėms.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *