Lietuva turi moderniausią telekomunikacijų bendrovę

Internetiniai projektaiTechnologijosVerslo naujienos

Didžiausia šalyje telekomunikacijų bendrovė pagal uždirbamas pajamas – įmonė TEO. Ji teikia fiksuotojo ryšio paslaugas, sparčiausią šalyje plačiajuostį internetą, skaitmeninę antžeminę ir internetinę televiziją. Vystomi ir kiti teo projektai, pavyzdžiui, įmonė turi antrinę bendrovę „Lintel“, teikiančią informaciją internetu ir plėtojančią telefoninę rinkodarą. TEO kaip operatorius daro didelę įtaką net 15 kitų šalių rinkoms.

TEO iki šiol buvo siejama ir su viena didžiausių privačių komunikacijos bendrovių „Omnitel“, nes priklauso tai pačiai įmonių grupei. Abi bendrovės visai neseniai suvienijo savo veiklą ir apie tai informavo visuomenę. Šis žingsnis leis klientams pasiūlyti dar daugiau unikalių paslaugų, pagerinti jų kokybę. Tiesa, veiklą jungti planuojama etapais, todėl vartotojai nepajus jokių didesnių pokyčių ir jiems neteks imtis kažkokių veiksmų. Teo projektai ir toliau bus vystomi taip pat, kaip iki šiol. Nepakis nei sutarčių kainos, nei sąlygos, o ateityje klientai turėtų pajusti teigiamų pokyčių.

TEO orientuojasi į nuolat kintantį ir tobulėjantį pasaulį ir teikia modernias, vartotojų lūkesčius atitinkančias paslaugas. Pasitelkę TEO technologijas, žmonės gali lengviau pasiekti artimuosius, draugus, greičiausiai sužinoti naujausias žinias ir pramogauti neiškeldami kojos iš namų. Bendrovė diegia įvairias inovacijas ir gali pasiūlyti paslaugų, kurių neturi kitos Lietuvos bendrovės. Pavyzdžiui, visai neseniai įkurta vaikų televizija. Šioje naujojoje televizijos funkcijoje galima pasirinkti žiūrėti vien tik mėgstamiausius filmus, animaciją, laidas, rasti įvairių pasaulio šalių transliuojamų kanalų, mažieji taip pat gali klausytis pasakų, dainų, dainuoti karaokė, klausytis radijo ir žiūrėti mokamas programas, filmus. Bendrovė TEO Lietuvoje pasiūlė ir analogų iki tol neturėjusią paslaugą – įrašyti mėgstamiausias televizijos laidas, o žiūrint mėgstamą laidą atsukti praleistus epizodus. Tai sulaukė didelio klientų susidomėjimo.

Esminė įmonės vertybė yra atvirumas: su klientais bendraujama atvirai, nuolat siekiama pasiūlyti naujovių ir pokyčių. Įmonė plėtoja atsakingo verslo idėją – puoselėja glaudžius santykius su klientais, bendradarbiauja su visuomene, laikosi pažadų. Taip pat greitai reaguojama į rinkos naujoves, vartotojams bei akcininkams taip suteikiant vertę. Bendraujant tiek su kolegomis, tiek su klientais laikomasi pagarbos ir geranoriškumo principų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *