Mitai apie seksą ir prezervatyvus

Sveikata ir grožis

Daugeliui žmonių seksas yra labai svarbi gyvenimo dalis, kuri padeda atsipalaiduoti, geriau pasijausti ir paprasčiausiai pamiršti kasdieninius rūpesčius, kurie kartais taip stipriai pagauna ir nepaleidžia. Tiesa, seksas bus malonus tik tokiu atveju, jeigu naudosite apsaugos priemones, kadangi jos padės išvengti nenorimo rezultato. Nors prezervatyvai – labai reikalingi, tačiau vis dar pasitaiko žmonių, kurie kartais tiki mitais, todėl mylisi be jo. Naudojant NLA kartais pavyksta metų metus išvengti nėštumo, tačiau kai kurie tik kartą pabando ir iškart būna BAM. Ką jau kalbėti apie tai, kad prezervatyvai padeda išvengti lytiškai plintančių ligų ir net jeigu mylitės su savo vyrų, partnere – vistiek sargiai yra naudingi, kadangi ligos plinta, jomis užsikrečiama ir kraujo būdu.

Jūsų dėmesiui – pateikime pačius įdomiausius faktus, kurie yra susiję su seksu bei lytiškai plintančiomis ligomis. Kuo daugiau žinosite – tuo tikresnis būsite, kad jų naudojimas yra būtinas ir paprasčiausiai tai vienintelė galimybė jaustis ramiu, kad seksas neturės jokių neigiamų pasekmių.

  • Pirmiausia reikia suprasti, kad prezervatyvai tikrai nemažina malonumo. Šį mitą sugalvojo tiek, kurie gamina kitas kontraceptines priemones ir taip paprasčiausia bandė prisivilioti klientus. Daugelis žmonių išbandę abu būdus tikina, kad visiškai nejaučia jokio skirtumo, tad siūlome rinktis galimybę mylėtis saugiai ir tuo pačiu maloniai.
  • Kai kurie teigia, kad nesvarbu, kokio dydžio sargis bus naudojamas – jo funkcionalumas tikrai nuo to nekis. Toks požiūris labai blogas, kadangi dažniausiai tokio sekso rezultatas yra nėštumas. Pasirinkti tinkamo dydžio sargius yra labai svarbu, kadangi tik tokiu atveju pavyks gerai jaustis.
  • Žinoma, tuo pačiu norime akcentuoti, kad prezervatyvai yra būtini, kadangi tai geriausia priemonė, kuri gali padėti išvengti neplanuoto nėštumo. Sklando mitas, kad po sekso galima paprasčiausiai išsiplauti vaginą ir taip pavyks rankiniu būdu išplauti sėklą. Tai – visiška nesąmonė ir tą jums gali patvirtinti kiekvienas gydytojas. Deja, tokia kontraceptinė priemonė yra neveiksminga. Jeigu ji veiktų – apsaugos priemonės būtų paprasčiausiai nereikalingos, kadangi kiekvienas galėtų saugotis taip, nes šiuo atveju tai nieko nekainuotų.
  • Dar vienas mitas, kad daugiau malonumo suteikti galinčios apsaugos priemonės dažniausiai ne taip gerai apsaugo. Čia nėra jokio skirtumo. Jos yra kurtos apsaugai, tačiau papildomai suteikia daugiau malonumo tačiau nesumažina savo pirkimės funkcijos svarbos.
  • Labai blogai kai jaunimams norėdamas sutaupyti tą patį sargį naudoja kelis kartus. Antrą kartą jis tikrai jau nėra funkcionalus ir paprasčiausiai didėja tikimybė, kad seksas baigsis nėštumu.
  • Jeigu esate alergiškas lateksui, tai nereiškia, kad prezervatyvai nėra jums geriausia apsaugos priemonė. Šiuo metu rinkoje labai populiarūs ir labai mėgstami sargiai, kurie yra pagaminti iš kitų medžiagų, o ne latekso. Taip mylėtis galėsite saugiai ir tuo pačiu džiaugtis, kad neteks justi alerginių reakcijų.
  • Kaina nebūtinai lemia sargių kokybę. Net ir patys pigiausi sargiai gali būti kokybiški, kadangi skirtingų gamintojų prezervatyvai gali būti gaminami tame pačiame fabrike. Įvertinkite tai ir geriau skaitykite kitų žmonių paliktus komentarus, kurie leis rasti Jums labiausiai tinkamus sargius.

Prezervatyvai.com siūlo labai platų sargių pasirinkimą, kuris atveria galimybes kiekvienam rasti tai, kas jam labiausiai tinka ir kas leidžia mėgautis sekso malonumais be jokios neigiamos potekstės. Apsisaugoti yra būtina. Tik tokiu atveju seksas bus malonus. Juk taip jausitės saugiai ir lovos žaidimai bus kur kas smagesni.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *