Techninė pagalba – ne tik automobilio parvežimas

PaslaugosTransportas

techninė pagalba

Kelyje sugedo automobilis? Stojate pakelėje ir iš karto renkate techninės pagalbos tarnybos numerį. Po poros valandų ar net greičiau prisistato vadinamas „tralas“, užtempia jūsų automobilį ir veža iki namų ar nurodyto serviso. Techninė pagalba – gana dažnai matomas transportas Lietuvoje. Bet ne dėl to, kad dažnai genda automobiliai.

Ką dar techninė pagalba gali padėti patekusiems į bėdą kelyje?

Pakeisti padangas

Situacija labai paprasta – pervažiavote per neaiškias medžiagas ant kelio ir staiga pajutote, kad visos padangos skylėtos. Dėl vioenos padangos nėra problemų – per keliolika minučių pasikeitėte atsarginiu ratu ir važiuojate toliau, bet ką daryti, kai visos padangos nuleistos? Tada praverčia techninė pagalba kelyje. Jie gali atvežti pakaitines padangas ir vietoje jas sumontuoti. Taip galėsite parvažiuoti patys.

Automobilio remontas

Sugedo detalė, dėl kurios automobilis neužsiveda ar negali važiuoti? Skambinate „tralui“ ir jis atveža reikalingą detalę, bei padeda ją įmontuoti, nes su savimi visada vežiojasi raktus ir reikalingą įrangą. Tos detalės – variklio dirželis, akumuliatorius, žvakės ir t.t.

Ištraukti iš griovio

Nuslydote nuo kelio ir įstrigote purve? Dažnas atvejis ypač rudenį, kai su lengvaisiais automobiliais tautiečiai šturmuoja miškus grybų rinkti. Tada atvažiuoja dėdė „tralistas“ ir nelaimėlius ištraukia iš purvyno. Žiemą – iš pusnies, o kartais tenka net ir iš ežero traukti. Visko pasitaiko per savaitgalius atokiose kaimo turizmo sodybose…

Atvežti nupirktus automobilius iš Vokietijos

Norite patys įsigyti automobilį iš Vokietijos? Einate į Mobile.de portalą ir ten renkatės. Tada kontaktuojate, perkate. O toliau lieka viena problema – parsivežti automobilį iš Vokietijos. Važiuoti patys galite ne visada. Tada lieka pasamdyti … techninės pagalbos automobilį, kuris nuvažiuoja ir parveža automobilį iš Vokietijos. Taip nutinka, kai perkate vieną ar du automobilius iš karto, o taip pat automobiliai nėra važiuojantys. Lietuviai puikūs meistrai – sugeba iš dviejų Teslų padaryti vieną…

Atvežti benzino

Viduryje miškų staiga ima ir pasibaigia kuras. Ką daryti? Vėl skambinti „tralui“, kuris atveš bakelį su benzinu ar dyzelinu. Atvežęs supils ir palinkės gero kelio iki degalinės. Atrodo, menkutė paslauga, bet draugų prisišaukti ne visada pavyksta, o iki degalinės 30 kilometrų eiti irgi ne išeitis.

Pakrauti akumuliatorių

Žiemą tai vienas dažniausių prašymų. Ypač, kai neatvažiuoja nė vienas draugas ar pažįstamas į užmiesčio namus – visi dirba.

Techninė pagalba atlieka daugiau paslaugų, tik reikia apie jas paklausinėti.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *