Ar patogūs vyriški darbo rūbai?

Verslo naujienos

darbo rūbai

Darbo drabužiai, avalynė, pirštinės, tai kokybiškos darbo saugos priemonės, patogiam ir  saugiam darbui. Vyriški darbo rūbai turi būti praktiški ir patogūs, nevaržyti judesių. Apranga turi būti pasiūta iš kokybiškų medžiagų. Patogi ir patikima apranga užtikrina komfortiška ir saugų darbą, o tai tiesiogiai susiję su geresniu darbo produktyvumu. Darbo rūbų medžiagos turi būti tvirtos ir atsparios aplinkos poveikiui, purvas nuo jų turi pasišalinti lengvai ir paprastai. Naktį dirbančių darbuotojų apranga turi būti su šviiesą atspindinčiais elementais.

Kas modeliuoja darbo drabužius?

Darbo drabužius modeliuoja drabužių dizaineriai pagal kompanijų  užsakymus. Užrašai ir logotipai ant aprangos uždedami keliais būdais. Pats populiariausias- šilkografija, kuri leidžia uždėti bet kokio sudėtingumo užrašą arba  piešinį.

Drabužiai pagal darbų pobūdį

Statybininkai- dirba gana pavojingomis sąlygomis, dėvi kombinzoną, striukę, kelnes, darbinius batus su padidntu atsparumu slidimui. Taip pat naudojamos individualios apsaugos priemonės- šalmas, pirštinės, respiratorius. Dažytojas-  naudoja vandeniui nelaidų kombinzoną arba kelnes, striukę, pirštines, kepurę. Elektrikas- turi medvilninį  kostiumą, pirštines, guminę avalynę, specialų kilimėlį. Viršutinė apranga turi apsaugoti  žmogų nuo atviros ugnies ir didelio galingumo šiluminio srauto. Audinys neturi lydytis. Staliai-  mėgsta aprangą su daug patvarių kišenių arba dėvi specialias liemenes su prikabinamomis kišenėmis. Suvirintojui- svarbiausia užtikrinti apsaugos atsparumą ugniai. Batai tap pat turi karščiui atsparų padą.

Darbo rūbai internetu

Darbo rūbus internetu galima nusipirkti žema kaina, rūbai stilingi, sertifikuoti ir pasiūti pagal visus reikalavimus: kokybiška apranga, patogi avalynė, darbo ir vienkartinės pirštinės ir k.t. Kokybė už gerą kainą. Pristatymas greitas ir nemokamas.

Biuro aprangos kodas moterims

Dirbant biure, kiekviena moteris tiesiog privalo turėti judą klasikinį sijoną ir klasikines kelnes kartu. Prie jų derinamos skirtingos palaidinės, kurios ir leis kasdien atrodyti kitaip. Vyriško silueto ir griežto kirpimo švarkelis ar liemenė suteikia santūrumo, gali tapti ir išskirtinio įvaizdžio detale. Klasikinis švarkelis puikiai dera tiek su kelnėmis ar sijonu. Toks derinys puikiai tiks ir vakarui, jei po darbo skubama į renginį ar susitikimą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *