Kodėl šventėms verta įsigyti paviljoną?

PaslaugosPrekyba

paviljonas

Lietuvos klimatas ne visada leidžia 100 % pasikliauti orais, o tai reiškia, kad planuojant renginius gryname ore, neįmanoma būti garantuotiems, kad švies saulė ir bus galimybė visą dieną praleisti lauke. Neretai net ir artimiausių dienų prognozės pasikeičia per kelias valandas, kas gali niekais paversti net ir kruopščiausiai suplanuotas šventes. Jei tenka gan dažnai organizuoti renginius gryname ore ir yra noras apsidrausti lietaus atvejui, tai verta pagalvoti apie tentinio paviljono įsigijimą. Jis ne tik padės reikalui esant pasislėpti nuo lietaus, bet ir rengti šventes ar kitokias iškylas šaltuoju metų laiku.

Iš esmės, paviljonas – tai didelė palapinė, kurioje gali sutilpti nuo kelių iki kelių dešimčių, ar net šimtų žmonių. Joje labai patogu organizuoti šventes ir kitokius trumpalaikius renginius, kai tuo pačiu metu norisi būti lauke, bet ir reikalui esant būtų galimybė pasislėpti nuo lietaus. Paviljonus galima naudoti pakėlus vieną ar kelias iš jo sienų ir suformuojant kažką panašaus į pavėsinę bei leidžiant svečiams būti gryname ore. Tačiau jei pakiltų vėjas ar šventė užsitęstų, tai sienas galima nuleisti, nes dėka sienose įrengtų langų į paviljonus lengvai patenka šviesa ir yra galimybė stebėti viską kas vyksta lauke.

Paviljonų karkasai būna pagaminti iš pakankamai tvirtų metalinių atramų ir atlaiko visą konstrukciją net ir esant stipresniems vėjo gūsiams. PVC danga iš kurių padarytas stogas ir sienos nepraleidžia drėgmės yra ganėtinai tvirta bei atlaiko temperatūrinius pokyčius ir ultravioletinių spindulių poveikį. Karkaso sujungimo vietos padarytos taip, kad nepažeistų PVC medžiagos. Taisyklingai prižiūrimas, paviljonas tarnaus ne vienerius metus ir galės padėti organizuoti ne vieną šventę.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *