Patogus krovinių gabenimas į Švediją

Transportas

kroviniai

Ar jums yra tekę kraustytis gyventi į Švediją, parsivežti iš ten automobilį, galbūt nuvežti dalinį krovinį ar užsakyti nugabenti visą pilną prekių vilkiką? Bet kuriuo atveju, jums svarbiausia kas tai galėtų padaryti greitai ir iš anksto suskaičiuotų kiek visą tai kainuos. Į Švediją kroviniai iš Lietuvos keliauja kasdien, nes jei ne Baltijos jūra, ši šalis yra tokia pat artima kaip ir Lenkija, Latvija ir eksporto, importo srautai bei emigrantų judėjimas nuolat didėja. Ieškant įmonės kuri saugiai ir laiku nugabentų krovinius, pasirinkimas nėra didelis. Transportavimo būdai yra tik keli, jeigu jūsų produkcija supakuota konteineriuose tuomet per jūra kelsitės keltu ir rinksitės vieno iš keleto operatorių paslaugą, o jeigu tai mažesnių gabaritų kroviniai, galite planuoti pervežimą mikroautobusu arba vilkiku. Ką reiškia patogiai gabenti krovinius?

Paslaugos užsakymas

Patogumas prasideda dar net nesupakavus krovinio. Tyrinėjant tarptautinių krovinių pervežėjų interneto svetaines į akis iš karto krenta jų siūlomos krovinio siuntimo kainos skaičiuoklės. Jas lengva naudoti iš kompiuterio ir mobilaus telefono, galima ne tik sužinoti preliminarią kainą bet ir iš anksto užsakyti paslaugą. Skaičiuoklėje nurodyti transporto priemonių ir laivų krovinio skyriaus tūris, kokio tipo konteinerius galima gabenti ir kokių papildomų paslaugų gali prireikti.

Vykdymas

Krovinių gabenimas užsakovui nekainuoja nervų tik vienu atvejų – jei savo darbą nepriekaištingai atlieka pervežėjas. Vienodai svarbūs yra visi kroviniai, ir vietinėje ir tarptautinėje rinkoje cirkuliuojantys kroviniai. Krovinių pristatymo terminai vykdant pervežimus į Švediją priklauso nuo keltų atvykimo ir išvykimo laiko, na o gabenimas vilkikais jau yra lankstesnis. Didelių gabaritų ir birių krovinių perkėlimas yra ilgesnis nes šį procesą stabdo pakrovimo ir iškrovimo darbai.

Kaip sukuriamas patogumas?

Tam kad jūs būtumėte aptarnaujamas greitai ir gautumėte pasiūlymą per valandą, transporto įmonės turi investuoti į programinę įrangą kuri padeda sudaryti maršrutus, modeliuoti krovinių pakrovimą pagal skirtingus transportavimo būdus. Šis racionalus apskaičiavimas padeda ir pačiai pervežimo įmonei paskirstyti krovinius pagal kelionės kryptį ir sudėlioti krovinius taip kad jų svoris pasiskirstytų tolygiai pagal reikalavimus. Tai suteikia abipusę naudą įmonei ir jos klientams.

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *