Apie ką kalbėti per pirmą pasimatymą?

Laisvalaikis
pasimatymas

Pirmasis pasimatymas, pilnos kelnės baimės ir jaudulio. Nežinome kaip rengtis, kur eiti, ką veikti ir juo labiau ką kalbėti, kokias temas pasirinkti. Kartais atrodo, kad esame pasiruošę ir turime atsakymą į bet kokį klausimą ir galime nagrinėti bet kurią temą ir nereikės nejaukiai sėdėti tyloje. Tačiau kai išaušta lemtinga valanda, viskas ima ir sugriūva, jaudulys ima viršų, delnai prakaituoja, mes neturime ką pasakyti, balsas virpa, pradedame mikčioti, galų gale sėdite abu tyloje sulindę į savo išmaniuosius telefonus. Viskas galas, antro pasimatymo nebus, Jūsų santykiams lemta žlugti…

Pradžia skamba tikrai nelabai smagiai. Mes ir vėl jums tiesiame pagalbos ranką ir pamėginsime patarti apie ką reikėtų ir apie ką nereikėtų kalbėti per pirmąjį pasimatymą. Moterys ir vyrai turėtų elgtis skirtingai, nereikia abiems pusėms elgtis vienodai.

Moterys – dažnai vyrai nori papsakoti apie save, apie savo nuopelnus, karjerą bei hobį. Tai jiems yra labai svarbu, dažniausiai jie jaudinasi ir bijo kažką daugiau pasakyti. Stenkitės parodyti susidomėjimą, jo pasakojimais, jei matote, kad jis jaudinasi, paklauskite jo kažko apie jo darbą arba hobį, šiomis temomis jam kalbėti bus lengviau ir jis po mažu atsipalaiduos, nepajusite kaip pradėsite gliaudyti įvairiausias temas ir vyras pradės domėtis jumis.

Vyrai – svarbiausia nurimkite, tai esminis žingsnis. Moterys dažniausiai nesijaudina, nes jas į pasimatymus kviečia dažniau nei vyrus ir jos prie to yra pripratusios ir dažniausiai nesijaudina. Nekalbėkite vien apie save, po kurio laiko joms tai atsibos ir pasidarys nuobodu, stenkitės klausti ir apie ją, pasistenkite domėtis ką ji pasakoja apie savo gyvenimą, jei jums neįdomu galite bent apsimesti, patikėkite tai tikrai padės. Moterims patinka kai vyrams įdomu jų klausytis.

Vyrai ir moterys – dažniausiai būsite susipažinę internetu tokiuose puslapiuose kaip darnipora.lt ar https://www.pazinciupuslapiai.lt/flirtas-lt/. Jūs jau būsite kalbėję apie pomėgius ir apie Jūsų panašumus bei skirtumus. Pradėkite pokalbį nuo to ką mėgstate abu ir viskas bus gerai.

Pabaigai norėtume pasakyti, kad vyrams reikėtų įveikti jaudulį, o moterims per anksti neteisti vyrų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *