Kaip rasti geriausius padangų pasiūlymus internete?

PrekybaTransportas
padangos

Norint įsigyti automobilio padangas už geresnę kainą teks paplušėti. Tai nėra taip paprasta jei manote kad nuvažiavę į pačia pirmą pasitaikiusią padangų parduotuvę gausite geriausią pasiūlymą. Prekybos pasaulyje pardavimai daromi iš neišmanių ir nesidominčių pirkėjų. Tik kantrūs ir patys gudriausi moka mažiausią kainą.

Nuo ko pradėti?

Visų pirma išsirinkite padangų gamintoją kurio reputacija ir kainų lygmuo jums tinka. Apsilankę svetainėje naujos-padangos.lt gamintojų rasite daug, mūsų šalyje populiariausi Europos, Kinijos ir Pietų Korėjos šalių gamintojai. Geriausia jei surastumėte ne padangų perpardavėjus o tiekėjus kurie turi daug parduotuvių Lietuvoje nes tik tokių atveju turėsite galimybę pasiderėti dėl kainos. Padangų perpardavinėtojai kaip taisyklė jums galės suteikti tik simbolinę nuolaidą todėl su jais bendrauti neverta.

Kaip pateikti užklausą?

Padangų padavėjams pateikti užklausą geriausia elektroniniu paštu. Telefonu jie nelinkę derėtis nes mano kad tai konkurentai tyrinėja jų nuolaidų sistemą. Dar vienas variantas, užpildyti užklausos formą internetinėje svetainėje, ten nurodyti savo kontaktinius duomenis ir vadybininkas su jumis susisieks tą pačią arba kitą dieną. Kas svarbu pateikiant užklausą? Žinokite ko tiksliai ieškote, įvardinkite norimą padangos modelį arba kelias alternatyvas nes priešingu atveju pardavėjas jums pasistengs įkišti kokią nors nelikvidžią prekę ar labiausiai suinteresuoto pardavimais gamintojo prekę. Bendraudami laiškai ar telefonu būkite kantrus ir malonus, kartais galite apsimesti kiek naivus prašydamas suteikti nuolaidą. Kai jau sulauksite pasiūlymo, palyginkite su kitų pardavėjų pasiūlymais ir nepamirškite priskaičiuoti siuntimo išlaidų.

Kitos alternatyvos

Užsienyje labai populiaru naudotis padangų ir pardavėjų pasiūlymų palyginimo svetainėmis. Ten pardavėjai konkuruoja viešai siūlydami maksimalias nuolaidas norėdami suvilioti klientus. Atminkite, geresnį pasiūlymą gausite jei pirksite ne dvi o keturias padangas, o dar geriau jei jūsų pirkimo poreikis sutaps su kito šeimos nario ar draugo poreikiu įsigyti padangas. Dar viena gudrybė kuria galite pasinaudoti tai reikalavimas pardavėjui pakeisti padangas savo servise už tą pačią kainą. Jei parduotuvė neturi daug užsakymu, jie sutiks tai padaryti nes reikia įgyvendinti mėnesio pardavimo planus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *