Ką verta žinoti apie pramoninį patalpų valymą?

PaslaugosVerslo naujienos

Kiekvienas verslo savininkas anksčiau ar vėliau susiduria su pramoninių patalpų valymo klausimu. Švarios ir higieniškos patalpos yra ženklas, kad šiame versle gerbiami įmonės darbuotojai, mylimi klientai bei rūpinamasi įmonės įvaizdžiu. Pateikiame naudingą informaciją, kurią verta žinoti apie pramoninį patalpų valymą.

Skirtas ne tik gamybos įmonėms

Pramoninis patalpų valymas atliekamas ne tik gamybos įmonėse, fabrikuose ir cechuose, bet ir įvairiose darbinėse patalpose. Šias valymo paslaugas užsako sporto klubai, maitinimo įstaigos, prekybos įmonės, mokymo įstaigos, biurai, bažnyčios ir kt.

Individuali kaina

Valymo paslaugas teikiančios įmonės pramoninio valymo kainą skaičiuoja individualiai. Ji priklauso nuo patalpų ploto, užterštumo ir planuojamų atlikti darbų apimties.

Tai ne vien valymas

Poreikiui esant pramoninis patalpų valymas gali būti papildomas tokiomis paslaugomis kaip dezinfekcija, prietaisų bei aparatų valymas ir pan. Valymo darbų planas sudaromas atsižvelgiant į patalpų paskirtį ir užterštumą.

Specialios technologijos

Pramoninis patalpų valymas orientuotas į sunkiai valomas (tepalais, riebalais, maisto likučiais užterštas) patalpas, todėl šio valymo metu naudojamos specialios technologijos, įrengimai ir valymo priemonės. Tai leidžia atnaujinti ir net ir labai užterštus paviršius.

Nauda

Nors pramoninis patalpų valymas yra skirtas tam, kad darbo patalpos būtų švarios ir higieniškos, tačiau tai suteikia ir papildomos naudos. Gamyboje naudojamų įrengimų išvalymas bei atnaujinimas pratęsia jų eksploatacijos laikotarpį ir kai kuriais atvejais pagerina jų darbą. Pavyzdžiui, dulkėmis ar kitais nešvarumais užterštos įrengimų dalys gali sutrikdyti sklandų jų veikimą.

Periodiška priežiūra

Tam, kad pramoninis patalpų valymas būtų lengvesnis ir greitesnis, rekomenduojama periodiškai prižiūrėti darbo patalpas. Tokie darbai kaip dulkių nuvalymas esant poreikiui, išlaiko geresnę patalpų būklę ir palengvina pramoninį valymą.

Rūpinantis savo darbuotojų bei klientų gerove nepamirškite, kad pramoninis patalpų valymas turi būti atliekamas laikas nuo laiko. Priklausomai nuo užterštumo, darbo patalpų švara rekomenduojama pasirūpinti mažiausiai kartą per metus. Na, ir žinoma šioms paslaugoms pasirinkti patikimą ir gerus atsiliepimus turinčią valymo paslaugų įmonę.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *