Amway verslas Lietuvoje

Verslo naujienos

Amway verslas į Lietuvą atėjo praktiškai kartu su nepriklausomybe. Tie kas pirmieji pradėjo šį tinklinio marketingo verslą Lietuvoje dabar yra milijonieriai ir dėl ekonominės krizės per daug galvos nesuka.

Šio Amway verslo principas labai paprastas – perki produkciją sau ir pasiūlai kitiems. Viskas vyksta elektroninės prekybos principu, tad produktų gamintojas Amway sutaupo daug lėšų. Nereikia atidarinėti supermarketų, samdyti daug darbuotojų, investuoti į reklamą ir tt.

Tad ši verslo formulė padeda išplatinti produkciją tiesiog žmonių pagalba ir tuo pačiu už platinimą suteikia galimybę užsidirbti išmokant premijas produkto platintojams ir savo amway verslo tinklo kūrėjams. O kadangi produktai kokybiški, tad ir labai stipriai įtikinėti žmonių nereikia.

Žinoma Lietuvos rinkoje esanti produkcija yra šiek tiek brangesnė dėl įvairių tarpininkų ir transportavimo išlaidų, tačiau greitu laiku Lietuvoje planuojama atidaryti Amway produkcijos atstovybę, tuomet kainos turėtų šiek tiek sumažėti, o produkcija bus pasiekiama daug greičiau.

Jei norite prisijungti prie šio Amway verslo tuomet galite susisiekti su mumis el.paštu [email protected] ir aptarsime šias galimybes.

Lietuva Inter NETee-Lietuva.NET

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *