BIGBANK naujienos: UNO vartojimo lizingas

Verslo naujienos

BIGBANK AS filialas Lietuvoje, kuris iki šiol teikė vartojamąsias paskolas fiziniams asmenims bei kreditus verslo įmonėms, pristato naują paslaugą – UNO vartojimo lizingą.

Specializuota BIGBANK veikla ir patirtis išskirtinai vartojimo paskolų rinkoje užtikrina individualią ir greitą kiekvieno kliento finansinių galimybių analizę. Tai leidžia pasiekti daug platesnį klientų ratą lyginant su šiuo metu rinkoje veikiančiomis lizingo bendrovėmis, ir taip kurti didesnę pridėtinę vertę BIGBANK bendradarbiavimo partneriams.

Dėl paslaugos lankstumo bei konkurencingos UNO vartojimo lizingo kainodaros, galimybė pirkti išsimokėtinai suteikiama ne tik aukštas, bet ir žemesnes pajamas gaunantiems klientams. Tai pagrindžia vienas ilgiausių rinkoje siūlomų sutarties terminų – iki 5 metų. Vartotojai, prekybos vietoje pamatę galimybę prekę ar paslaugą įsigyti pasinaudojant UNO vartojimo lizingu, gali iškart pateikti paraišką, ir per trumpą laiką čia pat sužinoti atsakymą. Banke BIGBANK įgyvendinto ir įdiegto individualaus klientų vertinimo modelio dėka, UNO vartojimo lizingo teikimo procesas yra paprastas ir greitas.

Šiuo metu UNO vartojimo lizingu jau galima pasinaudoti pirmose partnerių parduotuvėse.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *