Populiariausios prekės internetu – drabužiai ir batai

Prekyba

Žiniasklaidos priemonėse pasirodė atliktų apklausų rezutatai, apie tai kokios prekės perkamos internetu yra populiariausios Lietuvoje. Taigi, daugiausiai Lietuvoje internetu perkami yra drabužiai ir batai. Šias prekes kur kas dažniau perka moterys negu vyrai. Tad taip pat galima teigti, jog Lietuvoje pagrindinės apsipirkinėtojos internetu yra moterys. Tuo labiau, kad apklausų išvadose yra nurodoma, jog pakankamai dažnai moterys nuperka rūbus bei batus ir savo vyrams.

Kas nulemia šios produkcijos populiarumą? Visų pirma kaina, kuri yra kartais netgi dvigubai mažesnė negu įprastose parduotuvėse, didėjantis žmonių pasitikėjimas el.prekybos atstovais, kokybiškas aptarnavimas telefonu arba internetu, interneto plėtra Lietuvoje, greitas pristatymas bei galimybė gražinti nepatikusią prekę per 14 dienų.

Tad jei galvojate apie elektroninio verslo kūrimą, bet nežinote kokią nišą pasirinkti, reikėtų pamąstyti ir apie elektroninę prekybą drabužiais bei avalyne, kuri kaip matome šiai dienai yra paklausiausia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *