Tekstų rašymo paslaugos. Kaip rasti klientų?

Paslaugos

klientu-paieskaTenka pastebėti, jog Lietuvoje daugėja žmonių teikiančių tekstų rašymo paslaugas. Žinoma, žmones vilioja galimybė užsidirbti neišeinant iš namų ir praktiškai be jokių investicijų. Tereikia išsiimti verslo liudijimą (jei esate nusiteikę dirbti legaliai ir miegoti ramiai), turėti kompiuterį ir interneto ryšį.

300-500 žodžių teksto parašymas blog’ui, elektroninei parduotuvei ar įmonės puslapiui kainuoja apie 30-50 litų. Tad jei per dieną pavyksta gauti 2-3 užsakymus, galima iš tokios veiklos visai neblogai gyventi.
Žinoma, klientų rasti nėra taip lengva. kadangi mūsų organizacija taip pat teikia tokio pobūdžio paslaugas (+straipsnių talpinimo), tad galime pasakyti, jog tikėtis, kad klientai patys jus susiras (pvz per paieškų sistemas) šansų mažai. Net ir turint aukštas pozicijas paieškų sistemose pagal galimus tokių paslaugų raktažodžius, galite sulaukti tik pavienių užklausų.

Tad jeigu sumąstėte teikti tokias paslaugas, teks pasiraitoti rankoves ir pradėti ieškoti potencialių klientų. Galite dėti skelbimus IT forumuose, rašyti tiesiogiai įmonėms, tačiau šiuo atveju turite būti pasiruošę įtikinamą, faktais pagrįstą informaciją, kuom ši paslauga įmonėms bus naudinga. Taip pat galite parašyti ir SEO paslaugas teikiančioms įmonėms, gal joms reikia tokio pobūdžio pagalbininkų, tačiau tikėtina, kad tokiu atveju uždirbsite mažiau nei tiesiogiai susiradę klientus. Na bet geriau mažiau nei sėdėti be darbo. Jei turite dar kokių minčių, kaip būtų galima atrasti klientų (susiaurinti paieškų ratą), kuriuos domintų tokio pobūdžio paslaugos, kviečiame pasidalinti šio pranešimo komentaruose.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *