Elektroninių parduotuvių katalogas

PaslaugosPrekyba

Gal šį skyrelį elektroninių parduotuvių katalogu pavadinti ir per drąsu, tačiau manome, kad e-shopų savininkams kiekvienas linkas iš aukštą PR (PageRank) turinčios svetainės yra vertingas. Tad kviečiame šio pranešimo komentaruose parašyti informaciją apie savo internetinę parduotuvę.

Taip turėtų atrodyti komentaras apie e-parduotuvę:

Pavadinimas:
Prekybos sritis:
Nuoroda:
El.paštas:

Jei savo e-shopui reklamuoti norite patalpinti atskirą pranešimą mūsų tinklaraštyje, tuomet susisiekite el.paštu [email protected]
Atskiro post’o kaina – 50 litų.

40 thoughts on “Elektroninių parduotuvių katalogas

  1. Laikrodžiai internetu – e-watch.lt
    CASIO, Q&Q, POLICE ir kt. laikrodziai, nemokamas pristatymas, 2 metų garantija, greitas aptarnavimas. Laikrodžių tiekėjai – oficialūs CASIO atstovai Lietuvoje.

  2. Pavadinimas: Vestuvių, šventinė atributika internetu
    Prekybos sritis: vestuvių, švenčių atributikos gamyba. Standartiniai bei individualūs užsakymai.
    Nuoroda:www.papuosalaijums.lt
    El.paštas: [email protected]

  3. http://www.superlesiai.lt – kontaktiniai lęšiai akims internetu pigiau nei įprastame optikos salone. Mėnesiniai lęšiai, spalvotos linzės, akių spalvą keičiantys lęšiai, astigmatiniai lęšiai, vienadieniai lęšiai, 3 mėnesių lęšiai, tirpalai kokybiškai lęšių priežiūrai. Biofinity, Acuvue, Air Optix lęšiai, Daily vienadieniai lęšiai, Ao sept tirpalai, purevision, soflens, lęšiai. Internetu pirkti lęšius pigiau, pristatymas per 24 val. visoje Lietuvoje. Geri kontaktiniai lęšiai tiesiai iš oficialių atstovų.

  4. Galime pasiūlyti platų sunkiojo transporto dalių, lengvųjų automobilių dalių bei tepalų asortimentą.
    Pastoviai ne tik atnaujiname, bet ir papildome savo prekių asortimentą.
    Mes visada stengiamės užtikrinti, kad klientams būtų pasiūlyta patraukliausia kaina.
    Autodalių katalogas leis jums rasti reikiamas autodalis pagal
    automobilio modelį ir gamintojo bei OE kodus.
    http://www.reikiadaliu.lt/

  5. Mes kruopščiai formuojame prekių asortimentą, kad Jūs ant savo kūno galėtumėte užsidėti kažką nuostabaus. Kažkas nuostabaus ant Jūsų kūno – tai daugiau nei išoriškas grožis. Mums svarbu, kad dėvėdamos mūsų rūbelius kasdieną jaustumėtės ne tik seksualiai, bet ir patogiai.
    trySIN pažadas – nuostabūs apatiniai ant Jūsų kūno!
    http://www.trysin.com

  6. http://www.manovaikui.lt
    Vaikiškų drabužėlių internetinė parduotuvė. Siūlome didelį asortimentą, greitą pristatymą ir jums patogų atsiskaitymo būdą. Drabužėliai skirti vaikams nuon 2m iki 16m. Kokybiški rūbai iš Lietuvos ir viso pasaulio. Ypatingi pasiūlymai, gausu nuolaidų, konkursų ir apdovanojimų.

  7. Gėlės visoms progoms Šiauliuose ir Šiaulių apskrityje. Gėlių ir puokščių pristatymas Šiauliuose ir Šiaulių apskrityje. Proginės puokštės, vestuvinės puokštės, gedulingos kompozicijos, dirbtinės gėlės, ilgai žydinčios gėlės, dirbtinės orchidėjos.

  8. Maisto papildai sportui internetu geriausiomis kainomis. 100% originalūs, sertifikuoti papildai sportui: baltymai, vitaminai, lieknintojai, maistas sportui

  9. Drabužiai internetu
    Stilingi moteriški drabužiai internetu. Didelis, kiekvieną savaitę atnaujinamas asortimentas: megztiniai, tunikos, palaidinės, suknelės, marškinukai, švarkeliai, džinsai, kelnės, laisvalaikio apranga, aksesuarai ir rankinės.
    NEMOKAMAS prekių pristatymas perkant už daugiau nei 30€.
    Prekyba visoje Lietuvoje. Taip pat prekes pristatome į ES ir ne ES šalis.
    Visą informaciją apie prekes su daug nuotraukų, jų aprašymus bei tikslius išmatavimus rasite mūsų internetinėje parduotuvėje
    https://DrabuziuOaze.lt

  10. Drabužiai internetu moterims, vyrams ir vaikams. Aksesuarai ir rankinės, Yodeyma kvepalai internetu.
    Didelis moteriškų drabužių asortimentas internetu. Drabužių naujienos kiekvieną savaitę: megztiniai, tunikos, palaidinės, suknelės, marškinukai, švarkeliai, džinsai, kelnės, laisvalaikio apranga, sportinė apranga, aksesuarai ir rankinės, kvepalai.
    Prekyba visoje Lietuvoje. Taip pat prekes pristatome į ES ir ne ES šalis.
    Visą informaciją apie prekes su daug nuotraukų, jų aprašymus bei tikslius išmatavimus rasite mūsų internetinėje parduotuvėje
    https://Stilano.lt

  11. Čiužinių gamyba ir prekyba. Lietuviškos medžiagos, ilga garantija, nemokamas pristatymas. Ypatingai kokybiški dviguliai čiužiniai suaugusiems, nebrangūs, komfortiški antialerginiai čiužinukai vaikams. Kokosiniai ir viskoelastiniai antčiužinai. Ypatingai didelis pasirinkimas. Gaminame nestandaritnių dydžių čiužinius. Pristatome visoje Lietuvoje į namus! Susisiekite.

  12. BalticGift.eu – ekologiški ir naturalūs aliejai, produktai, kvapai, zodiakų paveikslai. Ekologiškų natūralių aliejų sukurti kvepalai kiekvienam zodiako ženklui ir ne tik!

    http://www.balticgift.eu

  13. Moteriškos piniginės, vyriškos rankinės, pinigine vaikams, rankinės, tašės, sportiniai krepšiai, monetų piniginės, kortelių dėklai, akinių dėklas, dokumentų dėklas, paso dėklas, raktinė, Lietuviška atributika, portfelis, kosmetinė, barsėtė, dėklai telefonams

  14. Magnetai metantiem rūkyti – saugi ir labai efektyvi priemonė norintiems mesti rūkyti. Mūsų siūlomų magnetų pagalba mesti rūkyti bus daug lengviau ir Jūs beveik nejausite abstinencijos simptomų! Zerosmoke magnetai tai efektyvi priemonė, kuri padeda mesti rūkyti.

  15. Mažosios Pėdutės – platforma suvienijanti Lietuvos rankdarbių kūrėjus į vieną erdvę. Rankų darbo žaislai, drabužėliai berniukams ir mergaitėms, dekoracijos bei aksesuarai vaikams iš kruopščiai atrinktų smulkaus verslo tiekėjų Lietuvoje.

  16. StiliusMoterims.lt – nuo 2020-ųjų metų dirbanti internetinė parduotuvė. Prekiaujame kokybiškais moteriškais drabužiais, pagamintais Europos Sąjungoje. Parduotuvėje rasite sukneles, moteriškus kostiumus, tunikas, moteriškus švarkus, palaidines ir megztinius. Turime daug didelių dydžių drabužių.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *