Renginių fotografai persikelia į naują erdvę

Internetiniai projektaiIT naujienosVerslo naujienos

photo1momentIdėja buvo paprasta: sukurti inovatyvų internetinį portalą, kuriame renginių organizatoriai galėtų rasti savo srities specialistų, o fotografai – užsidirbtų daugiau nei vienkartinis užsakymo mokestis. Kodėl?

Renginių organizatoriai už profesionalių fotografų paslaugas sumoka didžiulius pinigus. Tai fiksuotas mokestis, kuris užtikrina standartinį fotografo ir paslaugų užsakovo sandorį. Renginių fotografai tokiu būdu uždirba nemažus pinigus, tačiau iki galo neišnaudoja savo potencialo. Panaši situacija ir užsakovų atžvilgių – jų tikslas sutaupyti, tačiau tuo pačiu gauti kokybiškus rezultatus.

Atrodo, jog patenkinti ir vieną, ir kitą poreikį yra neįmanoma, tačiau sprendimą rasti vis dėlto galima. Tiesa, jo nereikia toli ieškoti ar daug investuoti, kadangi photo1moment.com pateikia kaip tik tai, ko daugeliui reikėjo. Tai ne triukas, o reali galimybė įgyvendinti inovatyvią idėją, aktualią ne tik renginio organizatoriams, profesionaliems fotografams, bet ir patiems dalyviams. Kodėl dalyviams? Nes jie renginio metu užfiksuotas nuotraukas galės įsigyti tiesiai iš fotografo, ir visa tai internetu.

Įvairiuose renginiuose renginių fotografai įamžina akimirkas, kuriose užfiksuotos ne tik svarbiausios asmenybės, bet ir paprasti dalyviai, atvykę smagiai praleisti laiką. Tai profesionalios nuotraukos, kurių tiek kokybė, tiek kompozicija yra nepriekaištinga. Įprastai šiomis nuotraukomis organizatoriai atvirai nesidalina, todėl paprastam žmogui įsigyti jas yra mažai šansų. Tuo tarpu photo1moment.com pateikia visų renginių, kuriuose dalyvavo sistemoje užsiregistravę fotografai, nuotraukas, kurias galima ir pamatyti, ir įsigyti. Tai projektas, vienijantis užsakovus, fotografus bei paprastus renginių dalyvius.

Renginių fotografai įvairiuose vakarėliuose, klubuose, šventėse ir kituose renginiuose dirba nemokamai, tačiau užsidirba parduodami savo padarytas nuotraukas realiems klientams. Jie dirbdami dalina savo kontaktinę informaciją bei suteikia nuorodas, kur ir kaip galės įsigyti nuotraukas. Taip stengiamasi pakelti specialistų motyvaciją, kadangi neretai pasitaiko tokių atvejų, kai organizatoriai, sumokėję didelius pinigus fotografams, gauna ne itin kokybiškus rezultatus. Dabar šių nemalonumų galima išvengti su unikaliu ir kiekvienam prieinamu sprendimu.

Photo1moment.com – tai ne tik portalis, tai reali galimybė užsakovams, profesionaliems fotografams bei renginių dalyviams. Tai idėja, skatinanti kitokį požiūrį į atliekamą darbą, specialistų paiešką bei uždarbio būdą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *