Odontologijos klinika Vilniuje vienija daugybę specialistų

Verslo naujienos

odontologijos klinikaAtvykus į odontologijos kliniką, nuo gausybės gydytojų ir paslaugų pavadinimų, gali susisukti galva ir vaikščiojimas nuo vieno kabineto durų prie kito, gali pasirodyti beprasmiškas. Tačiau medicina, o kartu ir ontologija, taip sparčiai žengia į priekį, jog nauji pavadinimai tiesiog neišvengiami ir anksčiau buvęs vos vienas dantistas su padėjėju, dabar išsiskirstė į daugybę skirtingų tos pačios srities specialistų pavadinimų.

Kone kiekviena odontologijos klinika Vilniuje gali pasigirti nemažu pacientų kiekiu bei plačia paslaugų pasiūla, kurioms atlikti reikalingi geriausi savo srities profesionalai. Todėl, kad vaikščiojimas iš kabineto į kabinetą nepasirodytų varginantis ir beprasmis, reikėtų išsiaiškinti, kur kiekvienas gydytojas specializuojasi ir kodėl reikalinga būtent to specialisto konsultacija ar gydymas.

Gydytojas odontologas atlieka pirminę apžiūrą ir, esant reikalui, siunčia pas kitus specialistus arba gydo. Jo specifikacija apima dantų gydymą, plombavimą, estetinį plombavimą, dantų kanalų gydymą.

Nė vienas odontologas neišsiverčia be burnos higienisto, nes tam, kad dantų gydymas ir plombavimas būtų atliekamas kokybiškai, reikalinga sveika paciento burnos ertmė, dantenos. Gydytojas higienistas atlieka burnos higieną: pašalina akmenis ir kitas apnašas, kurios kaupiasi burnos ertmėje. Gydytojas higienistas taip atlieka ir pasirinktas dantų balinimo bei poliravimo procedūras.

Esant netaisyklingam sąkandžiui, žandikaulio problemoms ar netaisyklingai išaugus dantims, kreipiamasi į gydytoją ortodontą, kuris paskiria gydymą plokštelėmis, kabėmis ar breketų sistemomis.

Kitu atveju, gali prireikti ir gydytojo chirurgo pagalbos. Jis gelbsti sudėtingais atvejais, kai prisireikia išrauti dantį, amputuoti dantų šaknis, pašalinti susidariusias cistas, koreguoti kaulinius defektus.

Pacientams, turintiems silpnus dantis, siūlomos gydytojo implantologo paslaugos. Naujausios technologijos leidžia džiaugtis dantų implantai ir nesukelia jokio diskomforto.

Na, o prisireikus dantų protezų, kreipiamasi į dantų techniką, kuris tiksliai nustato protezavimo galimybes, apibūdina eigą ir pagamina individualius protezus.

Vaikų odontologas specializuojasi vaikų dantų gydyme ir geriausiai išmano pieninių dantų vystymąsi, tolimesnį dantų augimą bei sąkandžio problemas.

Odontologijos klinika Vilniuje vienija daugybę specialistų, kad galėtų pasiūlyti kokybiškas paslaugas vienoje vietoje, todėl prieš einant pas gydytoją odontologą, derėtų nepamiršti, jog galima ir kito specialisto konsultacija.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *