Dovanojame gėles: kaip pasirinkti tinkamai?

Prekyba

Metuose gausu progų, kuomet gėlėmis norisi nustebinti svarbų asmenį. Gimtadieniai, vestuvės, įvairios sukaktuvės – tai tik dalis švenčių, kuomet gėlės gali pasakyti daugiau nei žodžiai. Vis dėlto, jei norite, kad jūsų dovana suteiktų ypač daug teigiamų emocijų, būtina rinktis atsakingai. Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kur ir ką pirksite. Tad jūsų dėmesiui – keletas vertingų patarimų, kaip pasirinkti gėlių saloną bei puokštę.

Vienas svarbiausių akcentų renkantis gėlių parduotuvę, yra asortimentas. Nepraleiskite progos užsukti į gėlių saloną, galintį pasiūlyti didžiausią asortimentą. Didelis pasirinkimas garantuos, kad tarp daugybės gėlių tikrai surasite tas, kurias norėtumėte dovanoti kitiems. Ne ką mažiau svarbi ir kita detalė. Tai – vietovė. Šis aspektas ypač aktualus tiems, kurie gėles ruošiasi užsakyti internetu. Atkreipkite dėmesį, ar gėlės bus pristatytos į jūsų pasirinktą miestą? Jei norite, kad jūsų paieškos netruktų ilgai, gėlių salono ieškokite pagal raktinius žodžius. Pavyzdžiui, jei gėles norite įteikti sostinėje gyvenančiam asmeniui, jūsų dėmesį turėtų patraukti gėlės į namus Vilniuje. Svarbus yra ir puokštės užsakymo būdas – šių dienų pirkėjai gali rinktis ir gėlių užsakymą telefonu ar internetu. Tai – puikus pasirinkimas taupantiems laiką bei vertinantiems patogumą.

Į ką reikia atkreipti dėmesį renkantis gėlių saloną jau sužinojote, tačiau ne ką mažiau svarbus ir gėlių pasirinkimas. Vienas pagrindinių akcentų – nuspręsti, kokia forma dovanosite gėles: galbūt tai bus didelė jų puokštė, šiuo metu ypač populiarus bei praktiškas sprendimas – gėlės dėžutėse, o gal tiesiog skintos gėlės. Kad ir kokia forma nuspręstumėte dovanoti gėles, iš anksto pagalvokite, koks bus jų kiekis. Nežinantys, kokios rūšies gėles pasirinkti, visada turi du variantus: dovanoti tos rūšies gėles, kurias labiausiai mėgsta jas gausiantis asmuo arba nustebinti išskirtiniu pasirinkimu. Kad užsakymo pasirinkimas būtų sklandus, iš anksto nuspręskite, ar apsiribosite tik gėlėmis, ar papildysite savo pasirinkimą dovanomis.

Šie vertingi patarimai padės tinkamai pasirinkti gėlių saloną bei nuspręsti, ką dovanoti. Na, o jei norite paties geriausio pasirinkimo, visada verta užsukti į internetinę gėlių ir dovanų parduotuvę www.julietrose.lt. Tai – galimybė nustebinti brangų žmogų, draugus ar kolegas įspūdingomis gėlių puokštėmis, gėlėms dėžutėse, skintomis gėlėmis bei dovanomis. Gėlių užsakymas internetu bet kuriuo paros metu ir jų pristatymas į namus, suteikia galimybę taupyti savo laiką bei užtikrina patogumą. Juliet Rose – padovanokite gražiausias emocijas per atstumą tiems, kurie jums rūpi!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *