7 idėjos ieškantiems dovanos pradinukams

Prekyba

Išrinkti dovaną mokyklinukams visuomet yra sudėtinga – jie jau kur kas geriau pažįsta juos supantį pasaulį ir drąsiai reiškia savo nuomonę visais klausimais. Visgi, šiame amžiuje dar tikrai galite juos nustebinti – jei svarstote, kokią dovaną nupirkti pradinukui, drąsiai galite išbandyti vieną iš šiame straipsnyje pateikiamų idėjų.

1. Lavinamieji žaislai. Tarp tokių variantų rasite skirtingo amžiaus mažyliams tinkančių dovanų, kurias geriausia parinkti pagal vaikučių pomėgius – jie jau turėtų būti pakankamai ryškiai susiformavę. Piešimu susidomėjusiems vaikams puikiai tiks didelė piešimo lenta, muzikiniais gabumais garsėjančioms atžaloms patiks įvairūs instrumentai ar mikrofonai, o kruopščias mergaites sužavės papuošalų gamybos rinkinys. Ir tai tikrai ne viskas, ką šiuo metu galima rasti prekyboje!

2. Prekės mokyklai. Jei vaikai noriai keliauja į mokyklą, galite dar labiau juos paskatinti padovanodami mėgstamais personažais ar spalvomis padailintus reikmenis. Tai gali būti mokyklinės kuprinės, penalai, sportiniai maišeliai ar net kanceliarijos prekės – tokios Jūsų dovanos bus ne tik gražios, bet ir labai naudingos! Mokyklinės kuprinės ir kiti svarbiausi reikmenys palankiomis sąlygomis parduodami Pigu.lt el. parduotuvėje.

3. Vaikiški rūbai. Keliaujant į mokyklą, reikia kur kas daugiau drabužėlių, o ir pasipuošti norisi kur kas dažniau – būtent dėl šios priežasties vaikiški rūbai gali tapti puikia dovanos idėja. Juos dabar lengvai pagal išmatavimus galima išrinkti net ir be varginančių matavimosi procedūrų, tad jeigu numatote, kokių spalvų ir stilių drabužiai vaikams patiktų labiausiai, tikrai nesuklysite pasirinkę tokį variantą.

4. Kūrybiškumą skatinantys žaidimai. Lavinti kūrybiškumą niekuomet nevėlu! Tad jei siekiate ugdyti šią mažylių savybę, turėtumėte išbandyti vaidmenų žaidimams puikiai tinkančius žaislus, kurie pasižymi ir kitais privalumais: moko bendravimo, bendradarbiavimo ir problemų sprendimų meno. Mergaitėms šiuo atveju puikiai tinka lėlės, berniukams – mašinėlės, o jei ieškote kažko bendresnio, išbandykite visiems gerai pažįstamus LEGO konstruktorius.

5. Šiuolaikinės technologijos. Taip, į tokias dovanas daugelis tėvų žiūri gan priešiškai, tačiau jei vaikas jau dabar nuolat svajoja apie mobilųjį telefoną ar planšetę, anksčiau ar vėliau ateis laikas juos atžaloms nupirkti. Tad verčiau jau dabar paieškokite kainos atžvilgiu prieinamų variantų, kurie būtų pritaikyti būtent vaikams – taip išpildysite jų svajones ir galėsite jaustis pakankamai ramūs dėl kenksmingo jų panaudojimo. Juk kenkia ne patys įrenginiai, bet nesaikingas jų naudojimas!

6. Aktyvaus laisvalaikio prekės. Jei pradinukas jau atrado kompiuterį ar kitus prietaisus ir sunkiai sekasi jį išvilioti į lauką, tai padės padaryti sumani dovana – smagiems žaidimams lauke skirtos prekės. Priklausomai nuo galimybių, tai gali būti batutas, baseinas, smėlio dėžė ar tiesiog kamuolys – visi šie žaidimai šiltuoju periodu tikrai bus išbandyti!

7. Kvepalai vaikams. Vaikai pakankamai anksti pradeda imituoti tėvų elgesį, todėl noriai išbando jų naudojamus gaminius, o ypač – maloniu aromatu pasižyminčius kvepalus. Mažyliams skirti produktai dažniausiai išsiskiria spalvingu dizainu, todėl tikrai sužavės Jūsų atžalas.

Bet kuri iš šių idėjų turėtų palikti mažyliams įspūdį, tačiau jei nesate tikri, kuri dovana jiems tiktų geriausiai, daugiau pagalvokite apie jų pomėgius ir slaptas svajones. Kartais atsakymas yra visai šalia – Jums tereikia laiku jį išgirsti!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *