Kaip greitieji kreditai leido padaryti namų remontą

Paslaugos

Tam, kad greitieji kreditai tikrai pasitarnautų, svarbu turėti gerą tikslą. Vienas iš tikslų – tai už pasiskolintus pinigus kažkur pakelti vertę, investuoti juos. Vienas iš būdų tą padaryti – remontuoti seną būstą ar apleistą būstą ir taip pakelti jo vertę. Ypatingai tai bus veiksminga, jeigu būstą remontuosite tokioje vietoje, kur didžiulė NT paklausa: sostinėje, senamiesčiuose ar turistų lankomose vietose.

Nusistatėme paskolos dydį

Pirmiausia reikėtų nutarti, kokio dydžio greitieji kreditai jums yra reikalingi. Tam paprasčiausiai reikės pasidaryti sąmatą. Jeigu vienas būdas darytis remontą yra prikaupti pinigų, o tada žiūrėti, kas už juos išeina, tai šiuo atveju bus atvirkščiai. Nebus taip, kad Paskoliukas suteikia bet kokią sumą, o jūs žiūrite, ką galite už ją gauti. Bus kiek kitaip: pirmiausia jūs pasirinksite, ką norite remontuoti, kas yra būtina, ir taip susiskaičiuosite savo būsimą remonto sąmatą. Ir tik po to prašysite, kad būtų suteikti greitieji kreditai, kurie atitiks tą sąmatą. Vadovaujantis lietuviška taisykle, gal verta pasiskolinti 20 proc. daugiau. Jau geriau greitieji kreditai bus šiek tiek didesni ir tai leis garantuotai ir laiku pabaigti pradėtus darbus.

 

Ieškome geriausio skolintojo

Visgi kol greitieji kreditai internetu yra iš tiesų toks svarbus ir atsakingas dalykas, reikia apmąstyti ne tik savo atsakomybes, bet ir kredito teikėjo. Jums reikia, kad greitieji kreditai visą parą būtų teikiami tikrai patikimo ir atsakingo skolintojo. Tam, kad jį išsirinktumėte iš didelės paslaugas siūlančios gausos, reikės vadovautis tam tikrais kriterijais.
Kriterijai:

  • kad suteiktų paskolą greitai;
  • kad būtų pakankama suma;
  • kad būtų patikimi skolintojai;
  • kad būtų lengva apie skolintojus rasti visą informaciją internete;
  • kad būtų aiškiai išdėstyta politika, kaip kreditai internetu yra grąžinami.
  • kad visos absoliučiai sąlygos būtų pastovios ir vartojimo kreditai būtų grąžinami nekintamu būdu ir jums nebūtų pateikiama jokių staigmenų dėl besikeičiančių palūkanų ir pan. Tiesa, paprastai greitųjų kreditų internetu tiekėjai turi tik stabilias sąlygas. Į pokyčius labiau linkę yra bankai.

 

Pirmo aukšto remontas

Kaip pasakoja viena jauna šeima, kreditai iki 3000 eur buvo visiškai pakankama suma, kad pavyktų deramai sutvarkyti, restauruoti ir atnaujinti seną namą, kuriame niekas nebegyvena. Tad pirmiausia buvo atliktas kosmetinis remontas pirmame aukšte: išmesta nemažai nereikalingų daiktų, baldų, kilimų ir kitokių dalykų. Tuomet pertinkuota viena baisi siena, kitos tiesiog perdažytos baltai. Pakeistos užuolaidos, patiesta PVC danga ant baisių grindų, nupirkti keli nauji stilingi nebrangūs baldai, daugiau investuota į šviesą ir šviesos patekimą per langus. Šiek tiek pakeitus kambario išplanavimą ir pakabinus kitas užuolaidas, kambarys tapo didelis bei šviesus. Taip investicijos iškart atsipirko, nes tokios vietos vertė iškart pakito.

 

Įrengtos šildymo, vandens sistemos

Apie pusantro tūkstančio eurų kainavo nepigių sistemų įrengimas. Teko įrengti šildymo ir kaitinimo sistemas vandeniui bei namui, kadangi iki tol čia buvo labai apleista. Tačiau būtent tai itin pakėlė namo vertę, kadangi tokie patogumai visada reikalingi namui.

 

Antro aukšto remontas

Antrasis aukštas niekada taip ir nebuvo iki galo įrengtas. Tad likusius kelis šimtus eurų iš paskolos buvo galima investuoti į antrojo aukšto įrengimą: sienų, grindų apdailą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *