Anticeliulitinis kremas: ar jis tikrai veiksmingas?

Sveikata ir grožis

Amžius nė vienos moters nepalieka nepalietęs. Taip jau yra, kad su metais, mūsų oda tampa nebe tokia stangri ir elastinga, todėl jai reikia papildomo mūsų rūpesčio. Moterys ypač jautria reaguoja, kai oda tampa panaši į apelsino žievelę, nes turi celiulito. Viena efektyviausių celiulito įveikimo priemonių šiais laikais – anticeliulitinis kremas.

Kaip jis veikia?

Nesvarbu, kokios firmos ar sudėties anticeliulitinis kremas, visi jie sukurti tam, kad išlygintų Jūsų odą ir paverstų ją skaistesne ir glotnesne. Geriausias kremas nuo celiulito yra tas, kuris veikia po oda, nes celiulitas atsiranda būtent čia. Dažniausiai celiulitą lemianti priežastis yra pasikeitę hormonai organizme, taip pat paveldimumas arba labai staigus svorio kritimas. Dažnai moterims, kurios laikosi dietos, praverčia anticeliulitinis kremas tuomet, kai tenka pamatyti, kad nukritęs svoris ant odos paliko pėdsakų – celiulito. Žinoma, celiulitui atsirasti padeda ir netinkamas gyvenimo būdas, žalingi ypročiai ir netgi itin nepatogūs, stipriai aptempti drabužiai.

anticeliulitinis kremas

Kokį kremą rinktis?

rinkoje gamintojai siūlo platų priemonių pasirinkimą nuo celiulito. Priklausomai nuo to, kokia yra Jūsų oda, Jums gali tikti anticeliulitinis kremas su pipirais arba populiarus Eveline anticeliulitinis kremas. Daugelio kremų sudėtis yra labai panaši, todėl svarbiausia, kad pati priemonė būtų tinkama Jūsų odai. Tai reiškia, kad po procedūrų oda nebūtų įraudusi, nealergizuotų, neniežtėtų.

Labai dažnai moterys perka tokias priemones internetu, todėl ne visuomet spėja pasitarti su odos specialistu ir sužinoti, kuris geriausias anticeliulitinis kremas jų atveju. Todėl patariama pasidomėti bent jau kitų moterų patirtimi. Pavyzdžiui, internete paieškojus frazės anticeliulitinis kremas atsiliepimai, galėsite išvysti nemažai moterų patirčių ir taip sužinoti, kokio poveikio reikėtų tikėtis. Gali būti, kad Jums nebūtinai tiks kaimynei patikęs kremai nuo celiulito atsiliepimai apie įvairius produktus padės tai išsiaiškinti.

Ar kremas – anticeliulitinis vienintelė išeitis?

Anticeliulitinis kremas nėra vienintelis pasirinkimas kovoje su celiulitu. Dar viena populiari priemonė – anticleiulitinis masažas. Jo metu naudojamas anticeliulitinis aliejus, kuris pažadina odą, ją stimuliuoja ir taip leidžia aliejui įsiskverbti po oda. Kiekvienai moteriai patariama išbandyti tokią procedūrą, kuri ne tik naudinga, bet ir maloni. O jeigu anticeliulitinis kremas Jūsų namuose dažnas svečias, masažo elementams jį naudoti galima ir namuose.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *