Pakabukai moterims – geriausia puošmena?

PrekybaStilius

Jau nuo seno sakoma, kad moteris be papuošalų negali.

Todėl dažnai manoma, kad papuošalai yra geriausi moters draugai. Iš tiesų taip ir yra. Moteris tiesiog negali nesipuošti apyrankėmis, kaklo papuošalais, auskarai, nes tai užkoduota jos DNR. Tai yra įaugę į kraują. Ir čia viskas gerai.

Ypatingai kaklo papuošalai paplito tarp moterų ir tapo jų puošmena ilgus amžius. Tai buvo tarsi skirtingų lyčių skirtumas. Ilgi ar trumpi, masyvūs ar smulkūs pakabukai ėmė karaliauti tarp moterų. Ir tas gyvuoja iki šių dienų. Žinoma viskas keičiasi, bet pagrindas kad auksiniai, sidabriniai, meniški, mediniai, moliniai ar iš stiklo gaminami pakabukai yra moterų silpnybė.

Tą matome ir šiandieninėje visuomenėje.

Puoštis mėgstame kiekvienas tik mūsų skoniai labai skirtingi. Vieniems patinka auksas, kitiems sidabras tretiems keramikiniai, mediniai ar kitokie papuošalai. Kiek žmonių tiek skonių ir nuomonių. Tiek ir vaikai ir suaugę mėgsta tam tikrus aksesuarus ar papuošalus. Taip jau nuo seno.

Jei gatve praeinant pastebėsime praeivius matysime, kad kiekvienas turi kažką savito ir yra pasipuošęs tam tikrais elementais, aksesuarais. Moteris su vėriniu ant kaklo, mergaitė su minimalistiniais auskarai, vyras su vyriškais kaklo papuošalais, moteris su apyranke ant rankos. Visi turi kažką savo. Vieni pabrėžia paprastumą ir minimalizmą, o kiti prabangą ir eleganciją. Vieni simbolizuoja ko žmonėms reikia ir ko nori, trokšta. Tik reikia suprasti.

Dažniausiai matome, kad dabar sidabriniai papuošalai ima viršų ir užgožia net aukso papuošalų paklausą. Todėl, kad tokie papuošalai simbolizuoja energiją, jaunatviškumą, šviežumą. Taip pat tai labai padidėjo todėl, kad į madą sugrįžo minimalizmas.

Ir dažnai iškylą klausimas prie ko dera sidabriniai papuošalai?

Iš tiesų jis nėra lepus metalas ar papuošalas, jis puikiai tinka ir prie kostiumėlio ir prie jaunatviškų laisvalaikio rūbų. Svarbiausia atsirinkti, kad jie derėtų tarpusavyje.

Jei esate sportiško stiliaus šalininkas galite derinti minimalius sidabro papuošalus. Prie klasikinio stiliaus ar kostiumėlio tiks kabantys, įveriami sidabro papuošalai.

Net ir einant į vakarienę ar vakarėlį eksperimentuokite, nebijokite suklysti. Papuošalai padės labiau pasitikėti savimi ir atrodyti stilingai. Tik derinkite prie savo aprangos ir stiliaus. Domėkitės ir sekite mados naujienas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *